Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Strängnäs stift

  Konfirmandrekrytering 2018

  [2018-03-08 07:17]

  Nu finns det uppdaterat material för konfirmandrekrytering 2018 att ta del av. Mycket är sig likt från förra året men det finns några nyheter.

   

  Gemensamt kommunikationsmaterial

  Materialet utgår från rapporten Ungas livsfrågor 2016. Material kan laddas ner här på intranätet eller anpassas till lokala förutsättningar i print on demand och annonsverktyget. Nytt för i år är en framtagen metodik att använda tillsammans med unga ledare inför rekrytering av nya konfirmander.Det finns även en ny film som går att använda i sociala medier eller som bioreklam. Den går att anpassa så att församlingen kan få sin egen logga som avsändare. ​Nytt för i år är också en penna och ett block som kan delas ut till konfirmanderna.

   

  Konfirmandsök

  Glöm inte bort att registrera era konfirmandalternativ i Konfirmandsök - ett nationellt, digitalt sökverktyg som underlättar för konfirmanderna att hitta rätt. Konfirmandsök registreras genom Kyrksam. Läs mer här.

   

  Lycka till med rekryteringen! Frågor? Kontakta stiftets konfirmandansvarige Helén Tingman, kontaktuppgifter i högerspalten.

  Redaktör och innehållsansvarig
  Elin Henningsson, Strängnäs stift
  Skapad
  2018-03-08
  X
  Dokumentid: 1385154- Webid: 28948 - Unitid: 5