Lunds stift old

Kick-off med förtroendevalda i Lunds stift

[2017-12-05 18:00]

Välkommen till Kick-off för ledande förtroendevalda i kyrkoråd och kyrkofullmäktige samt kyrkoherde!

Ledande förtroendevalda i kyrkoråd och kyrkofullmäktige samt kyrkoherde i Lunds stift inbjuds till en heldags kick-off. Dagen ska ge inspiration, verktyg och syre åt glöden inför den nya mandatperioden och kommande kyrkorådsutbildning. Det blir ett utmärkt tillfälle att möta biskop Johan och svetsa ihop förtroendevalda och kyrkoherde inför kommande utmaningar.

Vem får komma?
    Ledande förtroendevalda i kyrkoråd och kyrkofullmäktige samt kyrkoherde i församlingen/pastoratet
    (max 6/enhet) Obs, det är viktigt att förtroendevalda och kyrkoherde väljer samma dag och plats!

När och var äger Kick-offen rum?

* Lördagen den 10 februari kl 9-16, stiftsgården Åkersberg
    * Torsdagen den 15 februari kl 13-19, församlingshuset i Karlshamn
    * Torsdagen den 1 mars kl 13-19, Sensus i Malmö
    * Lördagen den 17 mars kl 9-16, Hotell Statt i Hässleholm

Anmälan och information

Mer detaljerad information och möjlighet till anmälan finns från den 10 januari här på intranätet.

Marcel Salinder, Lunds stift
    2017-12-05