Luleå stift

Mallverktyget – gör enkelt snygga trycksaker

[2020-01-13 15:35]

Välkommen till en grundutbildning som lär dig att snabbt och enkelt producera trycksaker som automatiskt följer den grafiska profilen. Sista anmälningsdag 27 januari.

Med Svenska kyrkans mallverktyg – ett gratisverktyg som finns tillgängligt på intranätet –kan du producera många olika typer av trycksaker och annonser som följer Svenska kyrkans grafiska profil. Svenska kyrkans olika kampanjmaterial kan också hämtas härifrån för lokal utformning och användning.

På den här kursdagen får du lära dig det här verktyget från grunden. Utbildare är Gunnar Demnert, produktionsledare för digitala kommunikationsverktyg på kyrkokansliet i Uppsala.

Tid: 27 februari kl 09.30-15.00

Plats: Stiftsgården i Skellefteå

Målgrupp: Alla som vill lära sig att göra trycksaker och annonser på ett enkelt sätt med ett verktyg som finns tillgängligt i Svenska kyrkans intranät.

Kurskostnad:
     Ingen, lunch och kaffe ingår.

Arrangör: Luleå stift

Anmälan senast 27 januari via länk till höger.

Ola Johansson, Stiftskansliet i Luleå stift
    Hanna Wallenberg, Stiftskansliet i Luleå stift