Strängnäs stift

Kollektcirkulär

[2017-05-24 16:41]

Söndagen den 18 juni 2017, Första söndagen efter trefaldighet.
    Kollekt till Stiftsgården Stjärnholms ungdomsverksamhet.

Stiftsgården Stjärnholm har i drygt 70 år betytt mycket för många unga människor. Läger, ungdomsledarutbildningar, läger vid storhelger och på sommaren. Ofta har dessa läger och kurser betytt mycket för ett fortsatt engagemang som frivillig eller anställd i kyrkan.

Under 2017 vill vi på stiftsgården använda gåvor och kollekter till att göra det ännu bättre för ungdomar när de kommer till Stjärnholm. Gåvorna kommer att användas till att skapa rum och möjligheter för olika aktiviteter som är spännande för ungdomar.

För närvarande ökar deltagandet av ungdomar på stiftsgården. Sommarkonfirmandlägret är fullt. Det stora ungdomslägret Life i augusti gör att fler och fler ungdomar kommer till oss och IKON-ledarutbildningen engagerar många ungdomar.

Ert bidrag i kollekten idag bidrar till att stiftsgården Stjärnholm är ett centrum för stiftets barn och ungdomar.

Anders Burman

Stiftsgårdschef