Konfirmandsök - så lägger du in information!

[2017-03-17 13:54]

Målet är att alla som vill konfirmeras lätt och smidigt ska få en överblick över vilka alternativ som erbjuds där de bor så väl som i hela Svenska kyrkan, i Sverige och utomlands.  Församlingarnas samtliga konfirmationsalternativ samt specialläger blir lätta att hitta!

Konfirmander och föräldrar kan söka via Svenska kyrkan och Google

Söktjänsten finnas på svenskakyrkan.se/konfirmation men konfirmationsalternativen kommer även att vara sökbara via Google.

Din församling behöver lägga in information om era konfirmationsgrupper för att synas i konfirmandsök. Det gör ni via kyrksam.

Det är lätt och går snabbt att lägga in informationen och till er hjälp finns:

Du hittar dem på utbildningsportalen på intranätet och på internwww.svenskakyrkan.se/konfirmation.

Glöm inte att lägga in uppgifter i kyrksam – det är värt arbetstiden!

Frågor?

För frågor vänligen vänd dig till din kyrksam-utbildare i stiftet eller till kanslistöd.

Välkommen också att höra av dig med idéer och synpunkter till Anna Lundgren.

Jan Karlsson, projektledare konfirmandsök 018 - 16 9 796
    Anna Lundgren, projektledare Krafttag konfirmation 018 - 16 98 01

Skapad:2022-01-31 16:11:00

Vad är nyttan med Konfasök, och hur löser jag det som är lite speciellt hos oss när jag ska lägga in aktiviteterna i Kyrksam? Här finns svar på några frågor som kan dyka upp.

Läs mer om Frågor och svar

2018-03-21