Strängnäs stift

Årsmöten med internationellt fokus

[2017-01-18 11:04]

Internationella rådet bjuder in till årsmötet lördagen den 11 februari i Strängnäs. Årsmöte för Svenska kyrkan i utlandet, Strängnäs stift, anordnas den 18 mars i Örebro.

Internationella rådet bjuder in till årsmötet lördagen den 11 februari 2017 kl 9-16. Mötet äger rum i församlingshemmet Domherren i Strängnäs och dagen inleds med mässa i domkyrkan. Målgrupp är internationella grupper i församlingarna, internationella ombud och engagerade.

Programmet innehåller, förutom årsmötesförhandlingar, även berättelser från samordnarresan till Sydafrika, aktuellt från Mellanöstern och information om fasteinsamlingen.

Mer information om anmälan skickas till dem som är registrerade i Kyrksam samt till varje församling/pastorat. Informationsmottagaren ombeds att vidarebefordra inbjudan till församlingens internationella grupp och/eller ombud.

Mer info: Ewa Bånkestad tel. 016-358501, ewa.bankestad@svenskakyrkan.se.

Årsmöte för Svenska kyrkan i utlandet, Strängnäs stift, anordnas den 18 mars 2017 i Mikaels församling i Örebro. Mötet hålls i Hjärstagården. Inbjudan och detaljerad information med instruktioner om anmälan skickas direkt till församlingarna och ombud som är registrerade i Kyrksam.

Mer info: ordförande Jan-Olov Andersson tel. 0150-27069.

Miriam Arrebäck, Strängnäs stift
    2017-01-18