Strängnäs stift

Policy för resor och för representation

[2016-06-01 18:01]

Saknar din församling/pastorat policydokument som rör resor? Saknar ni policydokument som rör representation och användande av betalkort?
    Nationell nivå och Strängnäs stift har antagit policydokument som lätt kan anpassas till församling/pastorat.

Medias granskning av utlandsresor i Svenska kyrkans regi är en påminnelse till oss alla om att se över vilka policydokument som är viktiga att anta inom kyrkans samtliga nivåer.

Vi kan inte beklaga de felsteg som begåtts utan att också göra en översyn av vad som kan förbättras inom vår organisation.

Att anta ett policydokument är ett sätt att höja kunskaps- och medvetandenivå kring frågor som rör förvaltandet av Svenska kyrkans medel.

Riktlinjer för representation och betalkort

Resepolicy​

Miriam Arrebäck, Strängnäs stift