Kommunikationsmaterial Krafttag konfirmation

Gemensamt kommunikationsmaterial för konfirmandverksamheten.

Materialet utgår från rapporten Ungas livsfrågor 2016. Material kan laddas ner här på intranätet. Det går även att bara använda enstaka byggstenar, som till exempel ungas frågor (se nedan under Byggstenar), färdiga copytexter och bilder på ungdomar (se nedan under Byggstenar). Om du vill använda materialet kan byggstenarna kombineras med de satsningar på kommunikation som din församling eller ditt stift redan har och önskar behålla.

Det finns fyra nya frågor enligt tidigare manér. Du hittar bilderna i Ikon.

Film

Film för fri användning i sociala medier eller som reklam på lokala biografer. Ladda ned själv på Vimeo.

Länk till filmen: https://vimeo.com/256628271

Länk till filmen; https://vimeo.com/210933464

Metodik inför inbjudan till konfirmation

Metodiken riktar sig till unga ledare och ska vara en hjälp vid rekrytering och inbjudan till konfirmation.Metodiken har också en del som handlar om hur församlingen kan möta föräldrar både före och under konfirmandtiden. Metodiken hittar du här. Den finns också som nedladdningsbar som pdf längst ner på denna sida.

Postal inbjudan

Klisterlappar

Folder

Folder som innehåller exempel på ungas livsfrågor och en presentation av vad konfirmation är. Kan tex skickas tillsammans med inbjudan till konfirmation (tryck, beställs i webbshopen).  Läs hela foldern som pdf längst ned på den här sidan.

Inbjudan

Mall för inbjudan till konfirmation (nedladdningsbar pdf-fil på intranätet. Ett vitt fält på inbjudan lämnas tomt så att din församling kan fylla i egna kontaktuppgifter, tid och plats för informationsmöte eller den första träffen. Mall för inbjudan till konfirmation (finns i print on demand  ) Inbjudan kan ändras med lokala variationer och det finns möjlighet att välja bland flera formgivna frågor.​

Vykort

Vykortet är slut i webbshopen och kommer inte nytryckas. Här finns ett tryckfärdigt material som du kan trycka på tryckeri.

Affischer

A3

• Affisch i A3 (nedladdningsbar pdf-fil på intranätet). Ett vitt fält längst ned på affischen  lämnas tomt så att församlingen kan fylla i egna kontaktuppgifter etc).
  • Affisch i A3 (finns i print on demand), kan ändras med lokala variationer.

A4

• Affisch i A4 (nedladdningsbar pdf-fil på intranätet. Ett vitt fält längst ned på affischen  lämnas tomt så att församlingen kan fylla i egna kontaktuppgifter etc).
    • Affisch i A4 (finns i print on demand), kan ändras med lokala variationer.

Affisch 50 X 70

Affisch 50 x 70 webbshopen för beställning.

Annonser

Tidningsannonser i två olika format (finns i annonsverktyget ). Kan ändras med lokala variationer, som till exempel lokal logotyp, med mer. Det går att välja mellan flera formgivna frågor.

Webbanners

Webbanners i stående respektive liggande format  (finns nedladdningsbart nedan på denna sida och under gemensamt material att dra in på externa webben).​

​Anteckningsblock

Anteckningsbok i A5-format. (Beställs i webbshopen)

Byggstenar

• Du kan använda byggstenarna som du önskar och tex kombinera en del av materialet med redan befintligt kommunikationsmaterial som din församling vill behålla.
    • Formgivna frågor (finns i IKON, i Illustrationer, sök på krafttag konfirmation). Bilder på tonåringar (finns i IKON, sök på krafttag konfirmation).
    • Typsnitt: Foundry i all brödtext.
    • Kommunikationsmaterialet går i svart, vitt och blått. Färgkoden för den blå nyansen är CMYK 100/43/16/5.
    • Materialet följer den grafiska profilen som du kan läsa på intranätet
    • Copytexter finns i allt kommunikationsmaterial. Använd gärna texterna.

Lycka till! ​

Marie Wildhammar Okker, Kommunikationsavdelningen