Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Arbetsgivarorganisationen

  BEDA - webbaserad handbok om begravningsfrågor

   

  Skapad:

  BEDA - nu bara ett klick bort!, den webbaserade handboken för alla er som arbetar med begravningsfrågor ingår i medlemsavgiften. Alla som är inloggade på kyrknätet kommer åt den. För att komma vidare till BEDA, klicka här, eller på knappen

  Se film om BEDA

  Vad är BEDA

  Beda är en webbaserad handbok för begravningsverksamheten. Handboken innehåller det du behöver i ditt arbete med begravningsfrågor. Det som tidigare fanns på bland annat intranätet och i Handbok om begravningsverksamheten hittar du nu på ett enda ställe. Det materialet kompletteras med lagar och avtal som bidrar till att du alltid är uppdaterad om det senaste inom området.

  Vem ska kunna använda Beda?

  Beda vänder sig till alla som arbetar med begravningsfrågor på något sätt; kyrkoherdar, kanslichefer, assistenter, kyrkogårdschefer, administrativa chefer, arbetsledare samt kyrkogårdsarbetare, ekonomer, kommunikatörer, mätningskonsulter samt antikvarier, arkivarier och jurister på stiftsnivå. 

  Du behöver vara inloggad

  Vi som har Svenska kyrkans om arbetsplats har inloggningsuppgifter som vi använder för att komma åt Svenska kyrkans intranät. När du har loggat in kan du klicka på Beda-knappen så kommer du vidare direkt. 

  Har du ännu inte egna inloggningsuppgifter till Svenska kyrkans intranät? Vänd dig till systemförvaltaren i din församling. 

  Snabblänkar

  Skapad:2020-01-30 16:22:00

   

   

   

   

   

   

  Redaktör och innehållsansvarig
  Redaktionen Arbetsgivarorganisationen, Arbetsgivarorganisationen
  Uppdaterad
  2020-08-31
  X
  Dokumentid: 1266887- Webid: 39109 - Unitid: 2147483406