Arbetsgivarorganisationen

Lönekartläggning

Ny webbplats: Information för arbetsgivare finns nu på www.svenskakyrkan.se/arbetsgivare

Skapad:2022-06-20 11:40:00

Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation har flyttat all information för arbetsgivare till www.svenskakyrkan.se/arbetsgivare. Om du behöver hjälp att hitta rätt på den externa webbplatsen, kontakta oss gärna så hjälper vi dig.

Detta intranät kan inte längre uppdateras och informationen här kan därför vara felaktig.

Varmt välkommen till www.svenskakyrkan.se/arbetsgivare!​

Nedan finns det tidigare innehållet som inte längre uppdateras:

Lönekartläggningsarbetet är en del av arbetet med aktiva åtgärder – det förebyggande och främjande arbete som arbetsgivaren är skyldig att bedriva för att motverka diskriminering.

Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation erbjuder Lönekartläggning och aktiva åtgärder i Svenska kyrkan, ett handgripligt stöd i arbetet med att motverka osakliga löneskillnader och diskriminering. Mallarna som ingår i materialet finns i digital version i Vera. Där finns också ytterligare digitala mallar för lönekartläggning och aktiva åtgärder.

Köp boken Lönekartläggning och aktiva åtgärder i Svenska kyrkan, eller ladda ner den digitalt utan kostnad.

Läs mer om lönekartläggning i webbhandboken Vera

Snabblänkar

Skapad:2020-01-30 16:22:00