Malmö pastorat

Kurser och föreläsningar

Verktygsbälte

Verktygsbälte Foto: Alexei Logvinovich/Shutterstock

Här hittar du aktuella kurser och föreläsningar i Svenska kyrkan Malmö och information om utbildningar som arrangeras av andra anordnare.

Aktuella kurser och utbildningar

Föreläsning: När sorg och trauma går hand i hand
    10 oktober arrangerar Sjukhuskyrkan en föreläsning om sorg och trauma som riktar sig till dig som i ditt yrke möter människor i sorg. Föreläsningen är ett samarrangemang med Skåneveckan för psykisk hälsa som pågår 10-16 oktober 2022.
    2022-06-03 09:00

Övriga utbildningar, kurser och seminarier

Svenska kyrkans Resursbank

I resursbanken finns material för att undervisa om kristen tro och tradition, i olika former och för olika målgrupper och situationer. Här kan du, oavsett vilken roll du har, hämta tips och dela erfarenheter kring lärande och undervisning.
    Här hittar du Resursbanken​

Utbildningsportalen

I utbildningsportalen hittar du lärarledda kurser, e-utbildningar och blandat lärande inom områden som är relevanta för Svenska kyrkans medarbetare.
    Gå till utbildningsportalen

​Utbildningar och medlemsaktiviteter Svenska kyrkans Arbetsgivarorganisation

Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation erbjuder en mängd olika medlemsaktiviteter och utbildningar för att främja kunskap, förståelse och sammanhang för arbetsgivare och arbetsgivarföreträdare inom Svenska kyrkan, liksom för alla som arbetar med eller är ansvariga för uppdraget att vara huvudman för begravningsverksamheten.​

Aktuella utbildningar och medlemsaktiviteter från Svenska kyrkans Arbetsgivarorganisation