Ett fel uppstod.

Rekommendationer om covid-19.

Uppdaterad 25 augusti 2022

Covid-19 sprids fortfarande i samhället men räknas inte längre som en samhällsfarlig sjukdom. Folkhälsomyndigheten följer utvecklingen noga.

Fokus ligger på att alla tar ansvar för att skydda sig själva och andra. Det handlar till exempel om att

• den som kan bör vaccinera sig
    • den som har symptom på covid-19 ska stanna hemma så länge symptomen kvarstår
    • den som inte vaccinerat sig uppmanas att undvika trängsel och samlingar inomhus med många människor.

Läs om rekommendationerna på Folkhälsomyndighetens webbplats.​​

Covid-19 för arbetsgivare

Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation bevakar löpande arbetsgivarfrågor med anledning av covid-19.

Om covid-19 för arbetsgivare, arbetsgivarorganisationens intranät.

Begravningsverksamhet

Information för begravningsverksamheten finns på intranätssidorna om begravningsverksamheten och i BEDA.

Stöd för församlingsverksamhet

Tips, råd och stöd för församlingsverksamheten under coronapandemin:

Restriktionerna lyfts
    De flesta pandemirestriktioner lyfts i dag, den 9 februari. Några smittskyddsåtgärder ligger kvar, till exempel att du ska stanna hemma om du känner dig sjuk.
    2022-02-09 09:27
    Restriktioner tas bort 9 februari
    De flesta pandemirestriktioner tas bort från och med 9 februari. Det gäller bland annat deltagarbegränsningar, vaccinationsbevis och krav på avstånd mellan sällskap.
    2022-02-03 10:02
    1 2 3 4 5  ... < >