Webbhandboken Vera

Lagstiftning, föreskrifter och rekommendationer är under ständig förändring. Det betyder att en bok eller broschyr i juridiska frågor har en relativt kort livslängd innan den behöver uppdateras. Därför har Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation tagit framwebbhandboken Vera för arbetsgivarfrågor. Där finns uppdaterad information, mallar, checklistor, lagar, kollektivavtal och mycket mer.

Vera är unik webbhandbok om arbetsrätt, arbetsmiljörätt, lön, kollektivavtal med mera för Svenska kyrkan. Handboken har tagits fram av Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation tillsammans med leverantören Draftit och uppdateras löpande.

Vera vänder sig till dig som arbetar med eller är ansvarig för arbetsgivarfrågor i församlingen/pastoratet. Alla medlemmar i Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation får kostnadsfri inloggning i Vera.

Läs mer om Vera och beställ inloggning

Logga in i Vera

2021-06-09