Webbhandböcker Vera och Beda

Lagstiftning, föreskrifter och rekommendationer är under ständig förändring. Det betyder att en bok eller broschyr i juridiska frågor har en relativt kort livslängd innan den behöver uppdateras. Därför har Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation tagit fram två webbhandböcker: Vera för arbetsgivarfrågor och Beda för begravningsfrågor. I webbhandböckerna finns uppdaterad information, mallar, checklistor, lagar, kollektivavtal och mycket mer.

Vera är unik webbhandbok om arbetsrätt, arbetsmiljörätt, lön, kollektivavtal med mera för Svenska kyrkan. Handboken har tagits fram av Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation tillsammans med leverantören Draftit och uppdateras löpande.

Vera vänder sig till dig som arbetar med eller är ansvarig för arbetsgivarfrågor i församlingen/pastoratet. Alla medlemmar i Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation får kostnadsfri inloggning i Vera.

Läs mer om Vera och beställ inloggning

Logga in i Vera

Beda är webbhandbok för begravnings- och kyrkogårdsfrågor. Från och med 2021 ansvarar nationell nivå för Beda.

2021-01-12