Resurser

Svenska kyrkans arbetsgivarorganisations uppgift är att bistå Svenska kyrkans arbetsgivare i deras uppdrag. Förutom den dagliga rådgivningen och förhandlingar med arbetstagarorganisationerna, tar arbetsgivarorganisationen fram allt från checklistor till avtal med externa leverantörer till stöd för arbetsgivare i församlingar, pastorat och stift. Arbetsgivarorganisationen skickar också löpande ut information genom e-postnyhetsbreven Observera och medlemstidningen Ducatus.

Särskilt viktiga är webbhandböckerna Vera (arbetsgivarfrågor) och Beda (begravningsfrågor). De uppdateras kontinuerligt dels av arbetsgivarorganisationens sakkunniga och dels av redaktionen hos vår leverantör Draftit.

2020-06-18