Rätt bemanning för verksamhetens behov - folder/affisch

Rätt bemanning för verksamhetens behov – kort översikt över omställningsprocessen i Svenska kyrkan. Folder/affisch för nedladdning.

För att möta Svenska kyrkans ökande behov av omställning, har Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation tagit fram materialet Rätt bemanning för verksamhetens behov.

Materialet består av en folder/affisch, ett informationsmaterial på c:a 30 sidor, fördjupningsmaterial samt flera mallar och verktyg.  Materialet kommer att publiceras efter sommaren på webben och som trycksaker för nedladdning eller beställning. Foldern/affischen Rätt bemanning för verksamhetens behov – kort översikt över omställningsprocessen i Svenska kyrkan kan dock laddas ner redan nu som pdf.

Lågupplöst pdf (1,1 MB):
    Rätt bemanning för verksamhetens behov – kort översikt över omställningsprocessen i Svenska kyrkan - webb

Högupplöst pdf för utskrift A3 (9,5 MB):
    Rätt bemanning för verksamhetens behov – kort översikt över omställningsprocessen i Svenska kyrkan​ - utskrift

2021-06-24