Processinriktat stöd för styrelsearbete

Detta intranät kan inte längre uppdateras och informationen här kan därför vara felaktig.

Vi vet att en tydlig ansvarsfördelning mellan förtroendevalda och anställda skapar goda arbetsförhållanden och därmed en bättre arbetsmiljö. En bra arbetsmiljö är en förutsättning för en väl fungerande verksamhet.

Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation bistår kyrkoråd i arbetet med att utveckla och förbättra sitt styrelsearbete.

Vi arbetar tillsammans med kyrkoråd för att tydliggöra styrelsens uppdrag och roller och för att vidareutveckla kyrkorådets arbetsformer. Detta innebär att kyrkorådet träffas vid några tillfällen för att tillsammans med arbetsgivarorganisationens representanter arbeta med frågorna så att resultatet bäst anpassas till det specifika sammanhanget.

Kontakt processinriktat stöd för styrelsearbete

Skapad:2020-02-07 13:13:00

Anna von Malmborg, chef för utvecklingsenheten samt samordnare arbetsmiljöfrågor, Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation

Skicka ett mejl till  Anna von Malmborg
    eller ring henne via växeln,  tel 08-737 70 00.