Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Arbetsgivarorganisationen

  Prästbanken

  Ett erbjudande från Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation.

  Ny webbplats: Information för arbetsgivare finns nu på www.svenskakyrkan.se/arbetsgivare

  Skapad:2022-06-20 11:40:00

  Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation har flyttat all information för arbetsgivare till www.svenskakyrkan.se/arbetsgivare. Om du behöver hjälp att hitta rätt på den externa webbplatsen, kontakta oss gärna så hjälper vi dig.   

  Detta intranät kan inte längre uppdateras och informationen här kan därför vara felaktig. 

  Varmt välkommen till www.svenskakyrkan.se/arbetsgivare!​

   

  Nedan finns det tidigare innehållet som inte längre uppdateras:

   

  För er arbetsgivare som letar efter tillfällig prästresurs

  Med tiden har utmaningen för församlingar och pastorat att hitta präster för den dagliga verksamheten ökat. Därför har Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation beslutat att erbjuda er medlemmar Prästbanken för att underlätta bemanning när tillfälliga behov uppstår.  

  Om det uppstår en vakans, eller om ni har tillfälligt behov av en präst får ni genom Prästbanken tillgång till kontaktuppgifter till intresserade präster, exempelvis pensionärer,  som fortfarande vill bidra till församlingsverksamheten under en tidsbegränsad kortare eller längre period.

  Observera att som arbetsgivare har ni, precis som vid all rekrytering, det fulla ansvaret för anställningsprocessens alla delar. ​

  Arbetsgivare, läs mer och anmäl intresse här!

  Präst och kanske pensionär? Du behövs!

  Har du kanske gått i pension eller är på väg mot pension?
  Församlingar och pastorat runt om i landet är i behov av präster för tidsbegränsade insatser. Är detta något för dig? Kanske på annan plats i annat stift än tidigare?

  Prästbanken utgör en efterfrågad möjlighet för arbetsgivare inom Svenska kyrkan att kunna rekrytera präster med olika erfarenheter, såväl komministrar som tidigare kyrkoherdar, för tidsbestämda uppdrag.  

  Präst, läs mer och anmäl dig här!

  Prästbanken och hantering av personuppgifter

  Bakgrunden till satsningen på Prästbanken

  Svenska kyrkans arbetsgivare har en utmaning som blivit allt mer påtaglig, nämligen bemanningen och svårigheten att rekrytera. Ett identifierat behov gäller tidsbegränsade anställningar för präster mer generellt och i vissa fall mer specifikt för tf. kyrkoherde.  

  Mot bakgrund av detta har styrelsen för Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation beslutat att erbjuda sina medlemmar Prästbanken. Prästbanken innebär samtidigt en spännande möjlighet till nya erfarenheter för er som exempelvis har gått i pension, och som känner att ni har mycket kvar att ge.​

  Snabblänkar

  Skapad:2020-01-30 16:22:00

   

   

   

   

   

   

  Redaktör och innehållsansvarig
  Redaktionen Arbetsgivarorganisationen, Arbetsgivarorganisationen
  Uppdaterad
  2022-06-22
  X
  Dokumentid: 1522963- Webid: 39109 - Unitid: 2147483406