Om organisationer och struktur - ducatuspraktika

Ger er arbetsgivare en praktisk vägledning i hur ni kan reflektera över organisationsstrukturen i ert sammanhang. Finns att ladda ner kostnadsfritt.

Ingen organisation eller verksamhet fungerar utan någon form av struktur eller ordning. Denna praktika ger er arbetsgivare en praktisk vägledning i hur ni kan reflektera över organisationsstrukturen i ert sammanhang.

Med det som underlag kan ni sedan ta initiativ till revidering och utveckling av strukturen.

Praktikan tar upp

• fyra komponenter för en bra organisation
    • fyra centrala strukturfrågor
    • Verktyg för att ta tempen på dagens organisation.

Ladda ner praktikan här.

Lotta Person, Arbetsgivarorganisationen