Om organisationer och struktur - ducatuspraktika

Ger er arbetsgivare en praktisk vägledning i hur ni kan reflektera över organisationsstrukturen i ert sammanhang. Finns att ladda ner kostnadsfritt.

Detta intranät kan inte längre uppdateras och informationen här kan därför vara felaktig.

Ingen organisation eller verksamhet fungerar utan någon form av struktur eller ordning. Denna praktika ger er arbetsgivare en praktisk vägledning i hur ni kan reflektera över organisationsstrukturen i ert sammanhang.

Med det som underlag kan ni sedan ta initiativ till revidering och utveckling av strukturen.

Praktikan tar upp

• fyra komponenter för en bra organisation
    • fyra centrala strukturfrågor
    • Verktyg för att ta tempen på dagens organisation.

Ladda ner praktikan här.

Lotta Person, Arbetsgivarorganisationen