Krishantering utifrån ett arbetsgivarperspektiv - ducatuspraktika

Utifrån Arbetsmiljöverkets föreskrift Första hjälpen och krisstöd ger praktikan konkreta råd för hur arbetet kan se ut före, under och efter en kris. Finns att ladda ner kostnadsfritt.

Arbetsgivaren har ett arbetsmiljöansvar för de anställdas hälsa och säkerhet på arbetsplatsen. Att arbeta med riskbedömning utgör en viktig förebyggande faktor för att minimera olyckor och ohälsa bland de anställda.

Ladda ner praktikan här.

Lotta Person, Arbetsgivarorganisationen