Observera nyhetsbrev

Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation använder e-postnyhetsbrev för den löpande kommunikationen med Svenska kyrkans församlingar, pastorat och stiftskanslier.

Observera arbetsgivare vänder sig till arbetsgivarrepresentanter och handläggare för löne- och personalfrågor. Nyheterna fokuserar på arbetsgivar- och arbetsmiljöfrågor, men även övergripande information om arbetsgivarorganisationen. Observera arbetsgivare är den huvudsakliga informationskanalen för arbetsgivare under kollektivavtalsförhandlingar.

Observera begravning upphör från och med september 2020.

Nyhetsbreven skickas alltid till

• den officiella e-postadressen för respektive organisation
    • alla kyrkoherdar och kyrkorådsordförande som har e-post registrerad i Kyrksam
    • prenumeranter på respektive nyhetsbrev.

Prenumerera på Observera!

Skapad:2018-05-25 11:55:00
    Ja, jag vill prenumerera på:

Så hanterar Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation personuppgifter.

Letar du efter ett gammalt Observera?

Om du söker information om något som tidigare har omnämnts i Observera, titta först i webbhandboken Vera (arbetsgivarfrågor) eller Beda (begravningsfrågor). Webbhandböckerna uppdateras löpande och är mer aktuella än arkiverade nyheter. Alla nyheter i Observera arbetsgivare och Observera begravning finns också publicerade som webbnyheter på arbetsgivarorganisationens intranät. Letar du efter en tidigare nyhet? Titta gärna i nyhetslistan nedan, eller använd intranätets sökfunktion och filtrera på nyheter.

2020-10-16