Nyheter från arbetsgivarorganisationen

Som medlem i Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation får du löpande information om aktualiteter inom arbetsrätt, lön, arbetsmiljö, begravnings- och kyrkogårdsfrågor, ledarskap och styrelsefrågor. Nyheter publiceras här på arbetsgivarorganisationens intranätplats, och skickas sedan ut med e-postnyhetsbrev som alla är välkomna att prenumerera på: Observera arbetsgivare eller Observera begravning. Observera skickas alltid till församlingen/pastoratets officiella e-postadress, samt till kyrkorådets ordförande, kyrkoherde samt för Observera begravning kyrkogårdschef och kyrkogårdsföreståndare.

Observera nyhetsbrev skickas ut vid behov, oftast en eller ett par gånger i månaden. Brådskande nyheter skickas alltid ut direkt. För att hålla dig uppdaterad, kan du alltså antingen gå in på denna intranätplats, eller läsa samma nyheter i Observera.

Dessutom publicerar arbetsgivarorganisationen medlemsmagasinet Ducatus, med fördjupande artiklar och intervjuer om arbetsgivar- och begravningsfrågor.

Skapad: 2020-01-30 16:22:00

Anneli Albertsson, Arbetsgivarorganisationen