Löneprocessen inom Svenska kyrkan - broschyr

Broschyren "Löneprocessen inom Svenska kyrkan" ger en enkel vägledning och introduktion till lönebildning enligt Kyrkans löneavtal. Finns att ladda ner kostnadsfritt.

Den partsgemensamma broschyren Löneprocessen inom Svenska kyrkan ger en enkel vägledning och introduktion till lönebildning enligt Kyrkans löneavtal.

Stödmaterialet har tagits fram av Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation tillsammans med fyra av fem fackliga parter som tecknat Kyrkans löneavtal 17. Syftet är att stödja utvecklingen av bra löneprocesser hos arbetsgivarna där lönebildningen är ett medel för arbetsgivaren att nå sina verksamhetsmål.

Här kan du ladda ner broschyren.

Tips: För att skriva ut broschyren som ett häfte, välj utskriftsfunktionen häfte i dina skrivarinställningar. Varje sida har formatet A5, så häftet skrivs ut på A4-papper som sedan kan vikas och häftas.