Lönekartläggning och aktiva åtgärder - häfte

Med anledning av nya lagkrav har Svenska kyrkans arbetsgivar-organisation uppdaterat "Lönekartläggning i Svenska kyrkan" till denna nya version. Pris 45 kr. Finns också för nedladdning kostnadsfritt.

Detta intranät kan inte längre uppdateras och informationen här kan därför vara felaktig.

Lönekartläggning och aktiva åtgärder i Svenska kyrkan -  ett handgripligt stöd i arbetet med att motverka osakliga löneskillnader och diskriminering är en handledning i att genomföra lönekartläggning och att hantera aktiva åtgärder för Svenska kyrkans arbetsgivare..

Mallarna som ingår i materialet finns i digital version i Vera. Där finns också ytterligare digitala mallar för lönekartläggning och aktiva åtgärder. Inloggning till Vera ingår i medlemsavgiften till Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation.

Här kan du ladda ner Lönekartläggning och aktiva åtgärder.

Art.nr. 1035. Pris: 45 kr exkl. moms.
    Observera att moms (6 procent) samt expeditionskostnad om 25 kronor och porto tillkommer.

Beställ material

Skapad:2016-09-21 09:45:00