Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Arbetsgivarorganisationen

  Ledarutveckling för kyrkoherdar

  Foto: Phooey

  Att vara kyrkoherde är att ha ett komplext ledaruppdrag med många ansvarsområden och roller. Ledarutveckling för kyrkoherdar är ett kvalificerat ledarutvecklingsprogram för dig som vill fördjupa ditt ledarskap med utgångspunkt i rollen som chef och ledare.

  Ny webbplats: Information för arbetsgivare finns nu på www.svenskakyrkan.se/arbetsgivare

  Skapad:2022-06-20 11:40:00

  Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation har flyttat all information för arbetsgivare till www.svenskakyrkan.se/arbetsgivare. Om du behöver hjälp att hitta rätt på den externa webbplatsen, kontakta oss gärna så hjälper vi dig.   

  Detta intranät kan inte längre uppdateras och informationen här kan därför vara felaktig. 

  Varmt välkommen till www.svenskakyrkan.se/arbetsgivare!​

   

  Nedan finns det tidigare innehållet som inte längre uppdateras:

   

  Ledarutveckling för kyrkoherdar tar sin utgångspunkt i synsättet att självinsikt och personlig utveckling är en förutsättning för att utvecklas som chef och ledare. Det handlar om hur du påverkar och påverkas av andra utifrån den person du är, kopplat till den egna vardagen och ledarrollen.  

  Många ledarskapsutbildningar utgår från olika metoder, verktyg eller specifika teoribildningar. Metoder och verktyg är viktiga instrument i ledarrollen, men de blir kraftfulla först när du förstår dig själv som ledare och vet när och hur du ska använda metoderna. Därför står den egna utvecklingen i fokus under Ledarutveckling för kyrkoherdar. Vedertagna och beprövade ledarskapsteorier går som en röd tråd genom hela programmet. Du får ta del av olika verktyg som du kan använda i din egen vardag, bland annat återkoppling, ledarskapskommunikation och förändringsledning.  

  Programmet präglas av dialog, reflektion och delande av erfarenheter, hela tiden med syftet att kunna vidga de egna perspektiven och fördjupa förståelsen för den egna ledarrollen.  

  Ledarutveckling för kyrkoherdar består av fem olika moduler om tre dagar där upplevelsebaserade moment varvas med teorier, reflektion och chefshandledning, hela tiden med koppling till den egna vardagen och den egna ledarrollen. Mellan modulerna får deltagarna hemuppgifter som utförs i par eller individuellt.

  Läs mer

  Aktuella datum, mer information och anmälan hittar du i Kursportalen​

  Snabblänkar

  Skapad:2020-01-30 16:22:00

   

   

   

   

   

  Redaktör och innehållsansvarig
  Redaktionen Arbetsgivarorganisationen, Arbetsgivarorganisationen
  Uppdaterad
  2022-06-22
  X
  Dokumentid: 1537027- Webid: 39109 - Unitid: 2147483406