Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Arbetsgivarorganisationen

  Kansli

  Svenska kyrkans arbetsgivarorganisationen har ett centralt kansli i Stockholm samt förhandlare/rådgivare i hela landet som arbetar regionalt med att bistå arbetsgivarna.

  Kansliet har, utöver vd och stab, fem enheter:

  Administrativa enheten hanterar arbetsgivarorganisationens ekonomi, HR-frågor och lokaler, samt samordnar och administrerar arbetsgivarorganisationens utbildningar, konferenser och seminarier.

  Arbetsgivarenheten ger utbildning, råd och service i arbetsgivarfrågor: arbetsrätt, lön, arbetsmiljö med mera. Medarbetarna finns både på det centrala kansliet i Stockholm och regionalt placerade förhandlade/rådgivare i olika stift.

  Begravnings- och kyrkogårdsenheten ger utbildning, råd och service i begravningslagen, kyrkogårdsförvaltning, kulturhistoria och arbetsledning.

  Utvecklingsenheten driver utvecklingsarbete med särskilt fokus på personalpolitiska och arbetsmiljörelaterade frågor, driver och samordnar arbetsmiljöfrågor i Svenska kyrkan, utbildar i arbetsmiljö samt erbjuder styrelseseminarier och stöd i bland annat förändringsledning.

  Kontaktuppgifter arbetsgivarorganisationen

  Skapad: 2014-09-05 16:35:00

  Snabblänkar

  Skapad: 2020-01-30 16:22:00

   

   

   

  Redaktör och innehållsansvarig
  Anneli Albertsson, Arbetsgivarorganisationen
  Uppdaterad
  2020-03-09
  X
  Dokumentid: 1478366- Webid: 39109 - Unitid: 2147483406