Jour arbetsrätt/avtal

Akuta frågor?

Kontakta i första hand din regionala förhandlare/rådgivare. Om förhandlarna/rådgivarna i din region inte är tillgängliga, kan du i akuta frågor kontakta Svenska kyrkans arbetsgivarorganisations jour för avtal och arbetsrätt.

Ring 08-737 72 00, eller fyll i kontaktformuläret nedan. Du kommer att få svar snarast, normalt inom 24 timmar, helgfri måndag till fredag. Ibland kan dock belastningen vara högre vilket kan medföra något längre svarstider.  Jouren har öppet 8.30-12 och 13-15 helgfri måndag till fredag.

Meddelande till jour avtal/arbetsrätt​

Om du vill skicka ett e-postmeddelande till jouren för avtal och arbetsrätt, vänligen använd nedanstående formulär. Beskriv ditt ärende så noggrant som möjligt, men ange INTE personuppgifter på någon av dem ärendet gäller.

För att vi ska kunna hantera ditt ärende, måste vi behandla de personuppgifter du anger nedan. Du kan läsa om Svenska kyrkans arbetsgivarorganisations personuppgiftshantering på internwww.svenskakyrkan.se/arbetsgivare/hantering-av-personuppgifter

2020-12-22