Informationsmaterial

Nedan finns informationsmaterial om arbetsgivarfrågor för nedladdning och att köpa som trycksak. För att läsa mer om respektive produkt, klicka på länkarna nedan.

Det går också bra att beställa direkt i beställningsformuläret. Observera att för betalmaterial tillkommer moms (6 %) samt expeditionskostnad om 25 kronor och porto.

Informationsmaterial arbetsgivar- och arbetsmiljöfrågor

CGK:s material för gravvårdssäkerhet
    Dialog - bok
    God kommunikation är livsnerven i en organisation. Denna lilla bok om Dialog berättar om hur samtalen på en arbetsplats kan bli goda. Pris 80 kr.
    Gravgrävning
    Gravgrävning - riskbedömning, etiska aspekter och instruktioner för säker gravgrävning
    Guide för förtroendevalda och kyrkoherdar - häfte
    En vägledning för förtroendevalda och kyrkoherdar att fullgöra sina respektive uppgifter. Finns att ladda ner kostnadsfritt.
    Handbok för BKSK 19
    Handbok för att klassificera enligt Svenska kyrkans nya befattningsklassificering BKSK 19. Finns att ladda ner kostnadsfritt.
    KAP-KL Kollektivavtalad pension - häfte
    Pris 75 kr. Finns också att ladda ner kostnadsfritt.
    Krishantering utifrån ett arbetsgivarperspektiv - ducatuspraktika
    Utifrån Arbetsmiljöverkets föreskrift Första hjälpen och krisstöd ger praktikan konkreta råd för hur arbetet kan se ut före, under och efter en kris. Finns att ladda ner kostnadsfritt.
    Kyrkoherdens ställning
    Promemoria om kyrkoherdens ställning. Finns att ladda ner kostnadsfritt.
    Lönekartläggning och aktiva åtgärder - häfte
    Med anledning av nya lagkrav har Svenska kyrkans arbetsgivar-organisation uppdaterat "Lönekartläggning i Svenska kyrkan" till denna nya version. Pris 45 kr. Finns också för nedladdning kostnadsfritt.
    Löneprocessen inom Svenska kyrkan - broschyr
    Broschyren "Löneprocessen inom Svenska kyrkan" ger en enkel vägledning och introduktion till lönebildning enligt Kyrkans löneavtal. Finns att ladda ner kostnadsfritt.
    Om brandskyddsarbete - ducatuspraktika
    Belyser hur brandskyddsarbete kan struktureras. Finns att ladda ner kostnadsfritt.
    Om förändringsledning - ducatuspraktika
    Förändringsledning utgör en del av ditt uppdrag som chef och ledare. Finns att ladda ner kostnadsfritt.
    Om organisationer och struktur - ducatuspraktika
    Ger er arbetsgivare en praktisk vägledning i hur ni kan reflektera över organisationsstrukturen i ert sammanhang. Finns att ladda ner kostnadsfritt.
    Om sexuella trakasserier - ducatuspraktika
    Praktikan reder ut olika begrepp, ger förslag på arbetsgång och konkreta åtgärder samt inspirerar genom förslag på fördjupning. Finns att ladda ner kostnadsfritt.
    Om strategi och taktik - ducatuspraktika
    Strategiska beslut utgör A och o för långsiktighet och kontroll. De långsiktiga målen fungerar som kompass och vägleder en organisation i dess dagliga val och beslut. Finns att ladda ner kostnadsfritt.
    Om säkring av gravvårdar - ducatuspraktika
    Praktikan ger råd och tips på hur arbetet med i synnerhet gravvårdar bör gå till. Finns att ladda ner kostnadsfritt.
    Protokollet - från kallelse till justering - formalia enligt kyrkoordningen - häfte
    Pris 45 kr.
    PU-avtal - häfte
    Personalpolitiskt utvecklingsavtal. Finns att ladda ner kostnadsfritt.
    Pärm – lagar och avtal
    Pris 700 kr.
    Särtryck ur Ducatus nr 4 2017 på temat styra och leda
    Särtrycket kan laddas ner kostnadsfritt.
    TPA 18 Svenska kyrkan - häfte
    Tjänstepensionsavtal. Pris 90 kr. Finns också att ladda ner kostnadsfritt.
    Årsarbetstid. Teori och praktik - råd för lokala parter - häfte

Rekrytering till befattning i Svenska kyrkan, art.nr 1041 är under bearbetning och har under tiden utgått ur sortimentet.

2021-04-14