Förebygg och hantera misskötsel - praktisk hantering i dialog

Foto: Magnus Aronson

Vill du lära dig mer om att hantera misskötsel, vad gäller arbetsrättsligt och hur gör man när det inträffar? Är det möjligt att förebygga? Vill du dessutom kunna dela erfarenheter med andra och reflektera kring detta?

Detta intranät kan inte längre uppdateras och informationen här kan därför vara felaktig.

• Leda och fördela, vad innebär det?
    • Hur kan man förebygga?
    • Vad innebär saklig grund för uppsägning för personliga skäl?
    • Vad innebär medvetandegöra?
    • Vad innebär dokumentera?
    • Hur gör man?
    • Case inifrån "verkligheten".

Målgrupp
    Du kan vara både relativt ny chef eller ha många års erfarenhet men det är en fördel om du har upplevt något personalärende som varit lite krångligt. Det viktigaste är, att du är beredd att lära dig mer om att utöva ledarskapet i lite krångliga situationer, tycker att du aldrig är fullärd i ämnet och vill diskutera med andra som har liknande roll, självklart avidentifierat och att det som är av vikt stannar i rummet.

Vad du lär dig
    Utbildningen ger dig en översikt över lagstiftning och inom ämnesområdet saklig grund personliga skäl. Tanken är att omsätta kunskapen till en praktisk hantering och du både ger och får förhoppningsvis dela erfarenheter med andra i liknande situationer.

Aktuella datum, mer information och anmälan hittar du i Kursportalen