Externa resurser och stöd

Detta intranät kan inte längre uppdateras och informationen här kan därför vara felaktig.

Medlemmar i Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation har tillgång till kostnadsfri rådgivning, företräde i centrala förhandlingar med arbetstagarorganisationer och biträde i arbetsrättsliga tvister. Dessutom finns ett omfattande utbildningsutbud och möjlighet till processtöd från arbetsgivarorganisationen.

Därutöver kan Svenska kyrkans arbetsgivare ansöka om stöd i arbetsgivarfrågor. Vissa partsgemensamma satsningar erbjuder den möjligheten, liksom avtal som Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation tecknar om rabatter för Svenska kyrkans arbetsgivare.