Ducatus medlemstidning

Välkommen till DUCATUS - ett magasin om att leda och arbeta i kyrka och begravningsverksamhet

Magasinet Ducatus erbjuder fördjupning om arbetsgivar- och begravningsfrågor.    Ducatus är en medlemstidning. Ett nummer ingår i medlemsavgiften.

Teckna gärna egen prenumeration

Det går alldeles utmärkt att teckna fler prenumerationer, exempelvis till kyrkorådsordförande, HR-ansvariga, kyrkogårdschef. Dessa prenumerationer kommer till hemadressen. Kostnad: endast 300 kronor per år per prenumeration.​

Målet med Ducatus
    Genom kombinationen aktualitet och fördjupning är ambitionen att medlemmarnas och arbetsgivarorganisationens väsentliga frågor ska höras och märkas i debatten.Ducatus följer, granskar och skildrar hur medlemsangelägna frågor hanteras i myndigheter och politiska organ, men även inom kyrklig förvaltning och i de egna leden.Ducatus visar hur man i andra organisationer och företag hanterat frågor som man brottas med även i kyrkans arbetsliv. Ducatus ger många användbara tips och råd. Olika former av verktyg presenteras. Genom att följa Ducatus är vår förhoppning att alla med ansvar i och intresse för kyrkans arbetsliv hittar något matnyttigt.

Ducatus nominerad i kategorin medlemstidning

Nr 2/2019, med temat Förändringsledning har nominerats till Publishingpriset i kategorin medlemstidning.

Vid nomineringen tar den självständiga juryn hänsyn till bland annat text, bild, form och  syfte med tidningen.

Vinnaren meddelas 5 november.

publishingpriset

Prenumerera på Observera!

Skapad: 2018-05-25 11:55:00
    Ja, jag vill prenumerera på:

Så hanterar Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation personuppgifter.

Skapad: 2020-01-30 16:22:00

Lotta Person, Insidan