Arbetsgivarkonferenser

Tidigare planerades arbetsgivarkonferenser att hållas hösten 2020, men dessa har flyttas fram med anledning av att Folkhälsomyndigheten fortsatt rekommenderar försiktighet. Ambitionen är att kunna samla konferenserna igen under 2021 om smittskyddsläget tillåter.

De arbetsgivarkonferenser som har flyttats fram har inga val till fullmäktige på agendan. Val till arbetsgivarorganisationens fullmäktige sker som vanligt året efter kyrkovalet, vilket denna gång blir 2022.

Alla valda ombud och ersättare får löpande information om förändringarna. Om du är vald till ombud eller ersättare och inte har fått information eller om ni har valt nytt ombud/ersättare i din församling, kontakta projektledare Pär Åkerström på par.akerstrom@svenskakyrkan.se eller 08-737 72 05.

Observera att endast valda ombud eller tjänstgörande ersättare kan delta i arbetsgivarkonferenserna. Andra arbetsgivarrepresentanter är varmt välkomna till arbetsgivarorganisationens övriga medlemsaktiviteter, såsom kyrkoherdeträffar, ordförandeträffar, avtalsinformation med mera.

Mer information om hur Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation styrs hittar du här.

2021-03-19
    Dokumentid: 762014- Webid: 39109 - Unitid: 2147483406