Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Arbetsgivarorganisationen

  Akka medarbetarundersökning

  Medarbetarundersökningen Akka erbjuds alla arbetsgivare inom Svenska kyrkan en gång per år. En webbaserad enkät med frågor kring arbetsmiljö och arbetsklimat.

  Anmäl arbetslaget till Akka 2021

  Anmälan är öppen från 12 april till och med 10 augusti 2021.

  Du anmäler er genom att ladda ner och fylla i exeldokumentet Anmälan till Akka 2021. När du fyllt i det skickar du filen med e-post till Katarina Lindgren. Innan du skickar in anmälan, granska gärna att alla namn och framförallt e-postadresser är korrekt ifyllda.  

  Inspirationswebbinarium för arbetsgivare intresserade av Akka

  Onsdag 28 april kl. 10.30-12.00 bjuder vi in till ett inspirationswebbinarium för er som är nyfikna på vad medarbetarundersökningen Akka är. Webbinarieledarna går igenom hur undersökningen är utformad, vilka frågeområden som ingår, vad som är nytt, hur resultatet presenteras och hur ni kan arbeta med resultatet. 

  Anmäl dig till inspirationswebbinarium för arbetsgivare intresserade av Akka 28 april här!

  Fördjupningswebbinarium för arbetsgivare anmälda till Akka

  Fredag 27 augusti kl. 9.00-11.00 bjuder vi in alla arbetsgivare som anmält sig till  medarbetarundersökningen till ett fördjupningswebbinarium. Webbinariet rustar er inför genomförandet och resultathanteringen; ni får information om tidplaner, matnyttiga tips och konkreta verktyg för hur ni kan jobba med resultatet samt en miniutbildning i rollen som workshopledare - allt för att maximera användarnyttan. 

  Anmäl dig till fördjupningswebbinarium för arbetsgivare anmälda till Akka 27 augusti här!

  Vad är Akka? 

  Akka är en webbaserad enkät som erbjuds alla arbetsgivare i Svenska kyrkan. Den ställer frågor kring arbetsmiljö och arbetsklimat - ett konkret verktyg för att mäta och följa upp arbetsmiljön. Medarbetare får en länk till Akka via e-post. Frågorna ska sedan besvaras anonymt inom ett visst tidsintervall. 

  Två röster om att delta i Akka

  Akka - en del i ett förbättringsarbete

  Undersökningen ger ett underlag för ett arbete på den egna arbetsplatsen med att identifiera vad som är bra och vad som kan förbättras när det gäller arbetsklimat och arbetsmiljö.​ I samband med uppföljningen bör respektive svarsgrupp tillsammans gå igenom och arbeta med resultaten.​​

  FAQ (vanliga frågor & svar)

  Alla kan arbeta med Akka

  Vissa frågor skiljer sig åt vad gäller ordval beroende på om man är en församling, pastorat eller stift. Därför behöver ni ange i anmälan om ni är församling, pastorat eller stift. För att få ett resultat behöver det vara minst fem personer som svarat på frågorna.​​

  Användbara dokument som rör Akka

  Anmälan Akka 2021
  Anmälningsformulär Akka
  2021-04-08 11:49
  210329 Mall för att dokumentera uppföljningsarbetet av Akka
  mall för uppföljning Akka
  2021-04-08 11:34

  Akka och personuppgiftsbehandling

  Genom anmälan till att ansluta sig till att genomföra medarbetarundersökningen Akka  godkänner ansluten församling/pastorat/stift att Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation (Skao) samlar in och sammanställer personuppgifter på deras uppdrag och att ZonderaCom behandlar och har tillgång till personuppgifter. Behandling och tillgång till personuppgifter sker i enlighet med ett personuppgiftsbiträdesavtal som Skao och ZonderaCom har slutit. 

  Skao och ansluten församling/pastorat/stift är personuppgiftsansvariga och ZonderaCom är personuppgiftsbiträde.

  Kontaktpersoner för Akka

  Pär Åkerström är projektledare för Akka. 

  Katarina Lindgren, administratör. 

  Snabblänkar

  Skapad:2020-01-30 16:22:00

   

   

   

   

   

   

  Redaktör och innehållsansvarig
  Redaktionen Arbetsgivarorganisationen, Arbetsgivarorganisationen
  Uppdaterad
  2021-04-09
  X
  Dokumentid: 1313391- Webid: 39109 - Unitid: 2147483406