Samordnarutbildning

Foto: Magnus Aronson /Ikon

Act Svenska kyrkan erbjuder grundutbildning och fördjupningsutbildning för dig som samordnar församlingens engagemang för Act Svenska kyrkan.

Digital träff för samordnare

Våren och hösten blev som ni alla vet inte riktigt som vi tänkt oss. Vi fick skjuta på och sen också ställa in de planerade grund- och fördjupningsutbildningarna för er samordnare.

I stället finns det nu några olika digitala webbinarier som ni kan delta i. Det är till exempel bibelstudier och panelsamtal om mission, och ni får också möta partner i vår verksamhet. Gå in på svenskakyrkan.se/act/webbinarium så hittar ni webbinarier att välja på. Sidan uppdateras löpande.

Det vi har svårt att erbjuda er nu är fysiska tillfällen där ni kan nätverka och dela erfarenheter med varandra - det som ofta är ett mervärde vid våra utbildningar. Men vi planerar nu för digitala träffar för er samordnare där vi också får möjlighet att dela erfarenheter.

Syftet är att:

• ge er möjlighet att samtala om praktiska utmaningar i ert arbete för Act Svenska kyrkan.
    • nätverka och tipsa varandra om aktiviteter. Vi erbjuder er två tillfällen med max 30 deltagare per webbinarium.

Datum: 14 december 2020 eller 14 januari 2021.

Sista dag för anmälan: 4 december 2020 respektive 8 januari 2021.

Tid: Cirka 1,5 timme kvällstid 18 - 19.30.

Det är först till kvarn som gäller!

En separat anmälningslänk skickas ut till dig som är registrerad som samordnare i Kyrksam.

Ni som får plats på webbinariet kommer att få skicka in frågor ni vill lyfta i förväg.

Har ni frågor eller funderingar? Välkomna att kontakta oss!

Helena Frankson och Helena Alm Norberg

helena.frankson@svenskakyrkan.se eller helena.alm.norberg@svenskakyrkan.se Enheten för engagemang

Helena Frankson, Internationella avdelningen
    2021-09-07