Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Act Svenska kyrkan

  Resultat och strategi

  Under 2019 har vi med ert stöd genomfört 29 katastrofinsatser i 19 länder samt långsiktigt utvecklingsarbete i 25 länder. Tillsammans gör vi skillnad!
Gult = katastrofinsatser. Blått = långsiktigt utvecklingsarbete

  Under 2019 har vi med ert stöd genomfört 29 katastrofinsatser i 19 länder samt långsiktigt utvecklingsarbete i 25 länder. Tillsammans gör vi skillnad! Gult = katastrofinsatser. Blått = långsiktigt utvecklingsarbete

  Sätt egna insamlingsmål och följ era insamlingsresultat! Här finns strategiska dokument, årsrapporter och kampanjrapporter.

   

  Mail, brev och tackfoldrar till alla församlingar

  I januari skickar Act Svenska kyrkan årligen ett mail med TACK till alla församlingar. Där återrapporteras den totala summan av vad församlingen bidragit med till Act Svenska kyrkan under föregående år.​ 

  I januari kommer även en liten tackfolder via ett postalt brev på posten. Foldern innehåller karta och exempel på de insatser Act Svenska kyrkan genomfört föregående år. Foldern skickas till alla registrerade givare och alla församlingar/pastorat. Förhoppningen är att foldern når alla de ombud och frivilliga, anställda och förtroendevalda, som bidragit till Act Svenska kyrkans viktiga arbete.

  Kartbilden ovan är från 2019 års tackfolder
  Klicka här och ladda ner kartan.

   

  Följ församlingens insamlingsresultat i KOB

  Församlingar och pastorat ska registrera insamling, kollekter och församlingsanslag till Act Svenska kyrkan i Kollekt- och betalsystemet KOB.

  Den som ansvarar för er registrering i KOB, kan ta ut aktuella siffror på hur mycket ni i ert sammanhang bidragit till via anslag, kollekter och insamling. I KOB kan ni själva välja mottagare Act Svenska kyrkan samt datumintervall och typer av aktiviteter, för att kunna följa era egna resultat.

  Behöver ni hjälp kan ni kontakta Givarservice på 010-181 93 00

   

   

   

  Strategisk plan och teologisk grund

  Skapad: 2020-01-15 10:52:00

  Strategisk plan för Act Svenska kyrkan 2018-2022. 

  Teologiska grundtexten: En livsbefrämjande tro som vår drivkraft.

  Redaktör och innehållsansvarig
  Susanna Olivin, Internationella avdelningen
  Ansvarig för intranätet Act Svenska kyrkan
  Givarservice , Act Svenska kyrkan
  Uppdaterad
  2020-01-24
  X
  Dokumentid: 1474941- Webid: 26726 - Unitid: 2147483464