Nyhetsbrevet Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är Act Svenska kyrkans digitala nyhetsbrev till ombud, anställda och förtroendevalda i församlingar och pastorat. I Vårt uppdrag finns inspiration och information för att skapa engagemang och insamlingsaktiviteter i ditt lokala sammanhang.

Vårt uppdrag innehåller aktuell information om Act Svenska kyrkans arbete, kampanjer, insamling och pågående katastrofinsatser.

Nyhetsbrevet skickas ut till följa grupper förutsatt att de har en e-postadress registrerad i Kyrksam:

• Samordnare, ombud och intresserade av Act Svenska kyrkan
    • Anställda inom Svenska kyrkan (präster, diakoner, musiker, kommunikatörer, pedagoger, församlingsassistenter)
    • Förtroendevalda inom Svenska kyrkan ​

För att få nyhetsbrevet behöver din e-postadress vara registrerad i Kyrksam. I varje församling finns det någon som ansvarar för registreringen, vänd dig till hen för att få hjälp. Det är viktigt att du som är engagerad i det internationella arbetet får tillgång till Act Svenska kyrkans nyhetsbrev Vårt uppdrag. ​

Helen Källman, Internationella avdelningen
    2022-06-01