Minnes- och hyllningsgåvor

Genom en minnes- eller hyllningsgåva kan man hedra en anhörig eller vän med en gåva till Act Svenska kyrkans arbete. Berätta om det i kontakter ni har och använd banners på er webbplats. Det finns mallar att använda för er som vill kunna skriva ut bladen hos er.

I vårt webbformulär kan man som privatperson, företag eller församling beställa minnes- och hyllningsblad och ge en gåva direkt.

Här nedan finns också länkar till nedladdningsbara mallar för minnes- och hyllningsblad till er i församlingen att använda er av. Ni fyller i namn och hälsning direkt i mallen och kan sedan skriva ut gåvobladet. Välj gärna ett arkivbeständigt papper för utskriften så är hälsningar läsbara under lång tid vilket uppskattas av de anhöriga. Gåvan vidarebefordras till Act Svenska kyrkan genom Svenska kyrkans kollekt- och betalsystem (KOB).

Längst ner på sidan finns banners för minnesgåvor att ladda ner till församlingens webbsida. De är länkade till det digitala beställningsflödet där givaren själv kan beställa minnesblad och ge sin gåva.

Beställ minnes- och hyllningsblad här

Länka till minnesgåvor från din webbplats

Om ni använder publiceringsverktyget Content Studio (CS) finns det färdiga kampanjer/banners att infoga på er webbplats. Lathund för infoga kampanj i CS​

Gåvoblad att skriva ut