Berätta om Act Svenska kyrkan

Act Svenska kyrkan kämpar för varje människas rätt till ett värdigt liv. Tillsammans gör vi arbetet möjligt. Var med och berätta om Act Svenska kyrkan!

Vi lever alla under samma himmel och har samma rättigheter. Men tyvärr ser verkligheten inte ut så.

Act Svenska kyrkan är tro genom handling. Vi arbetar långsiktigt mot fattigdom, förtryck och orättvisor. Och bärs av visionen om en växande folkrörelse. I Sverige finns vi med tusentals engagerade runt om i församlingar och stift. Globalt har vi ett antal utsända medarbetare och samarbeten med lokala kyrkor och gräsrotsrörelser.

- Vår uppgift är att bygga ihop samhällen – i en tid av polarisering – och vi har kraft att mobilisera för att lyckas, säger Erik Lysén, chef för Act Svenska kyrkan.

Hämta  material, bilder och logga:

Externwebben 190503

Fler bilder finns i Ikon

Folder, affischer mm finns att beställa från webbshoppen.

I mallverktyget kan du göra egna affischer, roll-ups mm med hjälp av mallar.

Beställ från webbshopen

Skapad: 2019-03-26 21:49:00

För att beställa från webbshopen är det mycket viktigt att du som församling, anställd, förtroendevald eller inom kyrkokansliet redan är inloggad på Svenska kyrkans intranät när du besöker webbshoppen. Detta för att se allt tillgängligt material men också för att kunna handla via faktura. Välj internationellt material när du kommer in.

​​Vid frågor

Maila till Givarservice, eller ring dem på telefonnummer 010-18 19 300