Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Act Svenska kyrkan

  Resultat och strategi

  Under 2020 har Act Svenska kyrkan genomfört 30 katastrofinsatser i 17 länder samt långsiktigt utvecklingsarbete i 26 länder.
Gult = katastrofinsatser. Blått = långsiktigt utvecklingsarbete

  Under 2020 har Act Svenska kyrkan genomfört 30 katastrofinsatser i 17 länder samt långsiktigt utvecklingsarbete i 26 länder. Gult = katastrofinsatser. Blått = långsiktigt utvecklingsarbete

  Här finns strategiska dokument, årsrapporter och kampanjrapporter. Sätt egna insamlingsmål och följ era insamlingsresultat

   

   

  Årsberättelse 2020

  Genom tro och handling gör Act Svenska kyrkan skillnad. Läs mer om hur det fungerar i praktiken. I årsberättelse 2020 berättar vi om resultat och viktiga slutsatser från humanitära insatser, långsiktiga utvecklingsprojekt och påverkansarbete.

  Beställ årsberättelsen i Webbshopen

  Beställ årsberättelsen i Webbshopen

   

  Mejl, brev och tackfoldrar till alla församlingar

  I januari skickar Act Svenska kyrkan årligen ett mejl med tack till alla församlingar. Där återrapporteras den totala summan av vad församlingen bidragit med till Act Svenska kyrkan under föregående år.​ 

  I januari kommer även ett tackbrev posten till alla församlingar/pastorat. Tackbrevet för 2020 innehöll en affisch med karta och exempel på de insatser Act Svenska kyrkan genomfört föregående år. Det fanns också en tackfolder med brevet, som även skickas till alla registrerade givare. Förhoppningen är att tacket för föregående år och kartan på genomförda insatser når alla de ombud och frivilliga, anställda och förtroendevalda, som bidragit till Act Svenska kyrkans viktiga arbete.

   

  Följ församlingens insamlingsresultat i KOB

  Församlingar och pastorat ska registrera insamling, kollekter och församlingsanslag till Act Svenska kyrkan i Kollekt- och betalsystemet KOB.

  Den som ansvarar för er registrering i KOB, kan ta ut aktuella siffror på hur mycket ni i ert sammanhang bidragit till via anslag, kollekter och insamling. I KOB kan ni själva välja mottagare Act Svenska kyrkan samt datumintervall och typer av aktiviteter, för att kunna följa era egna resultat.

  Behöver ni hjälp kan ni kontakta Givarservice på 010-181 93 00

  Strategisk plan och teologisk grund

  Skapad:2020-01-15 10:52:00

  Strategisk plan för Act Svenska kyrkan 2018-2022. 

  Teologiska grundtexten: En livsbefrämjande tro som vår drivkraft.

  Redaktör
  Susanna Olivin, Internationella avdelningen
  Innehållsansvarig
  Givarservice , Act Svenska kyrkan
  Ansvarig för intranätet Act Svenska kyrkan
  Givarservice , Act Svenska kyrkan
  Uppdaterad
  2021-08-23
  X
  Dokumentid: 1474941- Webid: 26726 - Unitid: 2147483464