Annonser och banners och gemensamt material

Här hittar ni Act Svenska kyrkans annonser för församlingstidningar och lokalpress. Banner och gemensamma puffar finns i webbverktyget CS.

Se aktuella annonser för Act Svenska kyrkan

Gemensamt material

I vårt gemensamma webbverktyg finns kampanjer och puffar för Act Svenska kyrkan som du enkelt kan dra in på församlingens, pastoratets eller stiftets webbplats.

Exempel på banners som finns i Content Studio (CS)

• Månadsgivare
    • Katastrofinsatser
    • Gåvoshopen
    • Minnesgåva
    • Testamente
    • Kampanjspecifika banners

Banners/Kampanj

​Gör så här: Infoga widget, välj kampanj och sedan befintlig kampanj - Act Svenska kyrkan och bocka för och spara. Med ett klick lägger du in webb-banners i tre olika format. Webbplatsen kommer att känna av om användaren har en mobiltelefon, en läsplatta eller en dator och välja lämpligt format på bannern. Här kan du läsa mer om att infoga kampanjbanner.

Puffar

I publiceringsverktyget CS finns det färdiga puffar som ni enkelt infogar på er webbplats. Du hittar de gemensamma puffarna genom att dra in en puff på din webbsida som vanligt, och sedan byta webbplats till ”Gemensamt material att dela”. Läs mer om att infoga gemensamt material.

Anneli Ekström, Internationella avdelningen
    2022-03-23