Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Act Svenska kyrkan

  Annonser och banners och gemensamt material

  Här hittar ni Act Svenska kyrkans annonser för församlingstidningar och lokalpress. Banner och gemensamma puffar finns i webbverktyget CS.

  Act Svenska kyrkans intranät finns nu på Kornet

  Skapad:2022-10-18 07:00:00

  Den 18 oktober 2022 flyttade Act Svenska kyrkan över till Kornet, Svenska kyrkans nya intranätslösning. Det innebär att dessa sidor inte längre uppdateras. Följ ämnet Act Svenska kyrkan för att inte missa nyheter, inspiration och kampanjinformation. 

  För att komma åt Kornet behöver du ha en mejladress från Svenska kyrkan. Utbildnings-, kampanj- och inspirationsmaterialet finns samlat i en materialbank på Act Svenska kyrkans webbplats och är åtkomligt för alla. 

   

  Se aktuella annonser för Act Svenska kyrkan

   

  Gemensamt material

  I vårt gemensamma webbverktyg finns kampanjer och puffar för Act Svenska kyrkan som du enkelt kan dra in på församlingens, pastoratets eller stiftets webbplats.

  Exempel på banners som finns i Content Studio (CS)

  • Månadsgivare
  • Katastrofinsatser
  • Gåvoshopen
  • Minnesgåva
  • Testamente
  • Kampanjspecifika banners

  Banners/Kampanj 

  ​Gör så här: Infoga widget, välj kampanj och sedan befintlig kampanj - Act Svenska kyrkan och bocka för och spara. Med ett klick lägger du in webb-banners i tre olika format. Webbplatsen kommer att känna av om användaren har en mobiltelefon, en läsplatta eller en dator och välja lämpligt format på bannern. Här kan du läsa mer om att infoga kampanjbanner.

  Puffar

  I publiceringsverktyget CS finns det färdiga puffar som ni enkelt infogar på er webbplats. Du hittar de gemensamma puffarna genom att dra in en puff på din webbsida som vanligt, och sedan byta webbplats till ”Gemensamt material att dela”. Läs mer om att infoga puffar.

  Redaktör
  Anneli Ekström, Internationella avdelningen
  Innehållsansvarig
  Givarservice , Act Svenska kyrkan
  Ansvarig för intranätet Act Svenska kyrkan
  Givarservice , Act Svenska kyrkan
  Uppdaterad
  2022-10-12
  X
  Dokumentid: 1439546- Webid: 26726 - Unitid: 2147483464