Julinsamlingen 2019

Årets julinsamling (tidigare julkampanj) handlar om de orättvisor och övergrepp som en flicka drabbas av bara för att hon är flicka. Det kan vi aldrig acceptera.

Vi lever alla under samma himmel och har samma rättigheter. Varje flicka har rätt till ett värdigt liv. Act Svenska kyrkan stödjer humanitära insatser och projekt över hela världen för att stärka flickor och kvinnors rätt till god hälsa, värdighet och makt över sitt eget liv.

Julinsamlingen pågår mellan Första advent till Trettondagen. Sista dag att rapportera in insamlingsresultatet är 31 januari och det slutgiltiga resultatet redovisas den 7 februari.

Tillsammans tar vi ställning mot fattigdom, förtryck och orättvisor!

Beställning av material och upptaktspaket.

Skapad: 2014-09-18 13:28:00

I årets julinsamling har vi tänkt på vår miljö och försökt spara på papper. Det innebär att vi har något färre produkter och några produkter som tidigare har varit specifika för kampanjen har nu ett budskap som gör att de kan användas året runt t ex tändsticksasken. Julkort och servetter har ett julmotiv men inget kampanjbudskap vilket gör att de kan användas under nästa julinsamling.

I år vill vi heller inte trycka upp mer material än vad som beställs. Det innebär att 1/10 är sista dag för beställning för att du ska vara säker på att få ditt beställda material i tid. Den 1/11 börjar vi skicka ut det beställda materialet, i god tid inför julinsamlingens start.

Det innebär också att upptaktspaketen i år består av 2 digitala tryck av varje produkt (förutom tändsticksask och servetter).

Allt material för beställning hittar du i webbshopen

Har du frågor så mejla gärna Givarservice eller ring 010 - 1819300.​

Till Webbshopen

Aktivitetstips Annonser & banner Artiklar & bilder Filmer & bildspel Gudstjänst & kollekt Barn & ungdom Produkter att sälja Sociala medier Rapportera resultat Om julinsamlingen

När Svenska kyrkans internationella arbete bytte namn till Act Svenska kyrkan så ändrade också julkampanjen namn till julinsamlingen.

Maria Åslund, Internationella avdelningen
    2019-11-07

Andras kommentarer:

• knet\lislundq  2019-11-27 15:41 Anmäl kommentar

Hej
      jag undrar när materialet jag beställt kommer till Kärna församling Linköpings stift.
      Tänker att det är ju första advent på söndag och då är det fint om det kan delas ut i gudstjänsterna. Eller imorgon kväll när vi har en samling/stila kväll inför advent. JAg beställde en eller två veckor efter 1/10. Jag har fått ett meddelande att paketet är på väg.
      mvh
      Lisbeth