Julinsamlingen 2020

Bryt en tradition!

Julinsamlingen 2020

Skapad: 2020-07-04 16:13:00

Vi lever alla under samma himmel och har samma rättigheter. Men beroende på var vi föds, eller vilket kön vi har, ser verkligheten olika ut.

Det är hög tid att bryta skadliga traditioner som tvångsäktenskap, könsstympning och andra övergrepp mot flickor.

Var med i julinsamlingen 2020 - för alla flickors rätt till ett värdigt liv!

Att arbeta för att förändra flickors utsatta situation är en nyckel för att nå rättvisa och jämställda samhällen. Men det tar tid att förändra förtryckande strukturer och människor med makt ger den ogärna ifrån sig, trots att rättvis maktfördelning gynnar alla.

Den pågående coronakrisen innebär att ännu fler flickor och kvinnor utsätts för övergrepp. Arbetslöshet och social distansering leder till ökat våld i hemmet och fler unga flickor gifts bort och blir gravida. Tillsammans med våra samarbetspartner världen över kämpar vi för varje flickas rätt till god hälsa, värdighet och makt över sina egna liv.

Var med i julinsamlingen 2020!

MER INFORMATION KOMMER INOM KORT: Dessa kampanjsidor kommer att uppdateras under sommaren. I september kommer det finnas möjlighet att beställa kampanjmaterial för årets julinsamling.

Beställning av material och upptaktspaket.

Skapad: 2014-09-18 13:28:00

Från och med 1 september går det att beställa årets julinsamlingsmaterial i webbshoppen.

I årets julinsamling har vi tänkt på vår miljö och försökt spara på papper. Det innebär att vi har något färre produkter och några produkter som tidigare har varit specifika för kampanjen har nu ett budskap som gör att de kan användas året runt, t ex tändsticksasken. Servetterna har ett vintermotiv och går att använda även utanför kampanjtid.

I år vill vi heller inte trycka upp mer material än vad som beställs. Det innebär att 1/10 är sista dag för beställning, för att du ska vara säker på att få ditt beställda material i tid. Den 2/11 börjar vi skicka ut det beställda materialet, i god tid inför julinsamlingens start den 29 november.

Allt material för beställning hittar du i webbshopen

Har du frågor, mejla gärna Givarservice eller ring 010 - 1819300.​

Till Webbshopen

Aktivitetstips Annonser & banner Artiklar & bilder Filmer & bildspel Gudstjänst & kollekt Barn & ungdom Produkter att sälja Sociala medier Rapportera resultat Om julinsamlingen