Julinsamlingen 2020

Julinsamlingen 2020 kommer att ha samma tema som 2019 - För alla flickors rätt till ett värdigt liv. I juni kommer dessa kampanjsidor att uppdateras och börja fyllas med 2020 års julinsamlingsmaterial.

Vi lever alla under samma himmel och har samma rättigheter. Men beroende på var vi föds, eller vilket kön vi har, ser verkligheten olika ut. Att arbeta för att förändra kvinnors och flickors utsatta situation är en nyckel för att nå rättvisa och jämställda samhällen.

Det tar tid att förändra förtryckande strukturer och människor med makt ger den ogärna ifrån sig, trots att rättvis maktfördelning gynnar alla. Act Svenska kyrkan stödjer humanitära insatser och projekt över hela världen för att stärka flickor och kvinnors rätt till god hälsa, värdighet och makt över sina egna liv. Tillsammans tar vi ställning mot fattigdom, förtryck och orättvisor!

MER INFORMATION KOMMER INOM KORT: Dessa kampanjsidor kommer att uppdateras under juni månad och framåt. I september kommer det finnas möjlighet att beställa kampanjmaterial för årets kampanj.

JULINSAMLINGEN 2019

Beställning av material och upptaktspaket.

Skapad: 2014-09-18 13:28:00

I årets julinsamling har vi tänkt på vår miljö och försökt spara på papper. Det innebär att vi har något färre produkter och några produkter som tidigare har varit specifika för kampanjen har nu ett budskap som gör att de kan användas året runt t ex tändsticksasken. Julkort och servetter har ett julmotiv men inget kampanjbudskap vilket gör att de kan användas under nästa julinsamling.

I år vill vi heller inte trycka upp mer material än vad som beställs. Det innebär att 1/10 är sista dag för beställning för att du ska vara säker på att få ditt beställda material i tid. Den 1/11 börjar vi skicka ut det beställda materialet, i god tid inför julinsamlingens start.

Det innebär också att upptaktspaketen i år består av 2 digitala tryck av varje produkt (förutom tändsticksask och servetter).

Allt material för beställning hittar du i webbshopen

Har du frågor så mejla gärna Givarservice eller ring 010 - 1819300.​

Till Webbshopen

Aktivitetstips Annonser & banner Artiklar & bilder Filmer & bildspel Gudstjänst & kollekt Barn & ungdom Produkter att sälja Sociala medier Rapportera resultat Om julinsamlingen

När Svenska kyrkans internationella arbete bytte namn till Act Svenska kyrkan så ändrade också julkampanjen namn till julinsamlingen.

Maria Åslund, Internationella avdelningen
    2020-05-05

Andras kommentarer:

• knet\lislundq  2019-11-27 15:41 Anmäl kommentar

Hej
      jag undrar när materialet jag beställt kommer till Kärna församling Linköpings stift.
      Tänker att det är ju första advent på söndag och då är det fint om det kan delas ut i gudstjänsterna. Eller imorgon kväll när vi har en samling/stila kväll inför advent. JAg beställde en eller två veckor efter 1/10. Jag har fått ett meddelande att paketet är på väg.
      mvh
      Lisbeth