Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Act Svenska kyrkan

  Gåvor via Swish

  Act Svenska kyrkan har ett eget Swishnummer - 900 1223. Vid kollekter och insamlingsaktiviteter i församlingen ska församlingar använda sitt eget swishnummer.

   

  Insamling via swish

  Swish är ett enkelt mobilanpassat betalsätt som kan användas för att ge en gåva. På informationsmaterial, annonser och sociala media-inlägg om Act Svenska kyrkan används swishnummer 900 1223. När man ger en gåva sparar vi givarens personuppgifter. Det gör vi för att kunna hantera gåvan och kommunicera med givaren och informera om vårt arbete och våra insamlingskampanjer. Vi hanterar informationen på ett säkert sätt och lämnar inte ut den till utomstående part. Läs mer om hur givares personuppgifter hanteras på externwebben.​

  Om församlingen har ett eget swishnummer bör detta nummer användas vid församlingens egna insamlingsaktiviteter, så som inträden, försäljningar, lotterier, bössinsamling etc. Församlingen registrerar sedan intäkterna som församlingsaktivitet via kollekt- och betalsystemet (KOB).

  Under verksamhetsstöd kan ni läsa mer om hur ni kan använda swish i församlingen

  Act Svenska kyrkan har även detta nummer för digitala kampanjer: 123 165 77 41. Numret används enbart för detta och kan inte användas för andra swish-gåvor. 

  Kollekt via swish

  Om ni vill ta upp kollekt via swish ska församlingens eget swishnummer alltid användas och summan registreras som kollekt i KOB. 

  Tips om QR-kod

  QR-kod kan förenkla administrationen av swishgåvor. Församlingen kan skapa en QR-kod till församlingens eget swishnummer och styra meddelandet om vad gåvan avser, till exempel Act Svenska kyrkan. När givaren sedan skannar denna QR-kod i swishappen, får församlingen automatiskt meddelande om summa och ändamål.

  Läs mer om att skapa QR-kod: https://www.swish.nu/skapa-qr-kod 

  Hur ordnar en person Swish

  En person ordnar Swish genom att ladda ner Swish-appen i sin mobiltelefon och kopplar ett personligt konto till sitt bankkonto. Det är gratis att starta Swish och det kostar inget att skicka pengar med Swish.

  Gör så här:

  1) Anslut till Swish via internetbanken

  2) Ladda ner Swish-appen till mobiltelefonen

  3) Ladda ner appen BankID

  Här finns mer information om Swish.

  Gåvouppmaning Act Svenska kyrkan - skylt

  Vill ni använda er av en gåvouppmaning till Act Svenska kyrkan kan ni använda er av denna skylt.

  Gåvouppmaning via Swish till Act Svenska kyrkan

  Läs mer om hur Svenska kyrkan hanterar personuppgifter

   https://www.svenskakyrkan.se/act/personuppgifter

  Redaktör
  Jessica Ramsberg, Internationella avdelningen
  Innehållsansvarig
  Givarservice , Act Svenska kyrkan
  Ansvarig för intranätet Act Svenska kyrkan
  Givarservice , Act Svenska kyrkan
  Uppdaterad
  2021-02-18
  X
  Dokumentid: 847268- Webid: 26726 - Unitid: 2147483464