Act Svenska kyrkans gåvoshop

Foto: True North

På Act Svenska kyrkans nya gåvoshop har himlen tagit plats och shoppen har uppdaterats med nya produkter som speglar verksamhet. Här kan du hitta banners, affischer och annonser att för att använda till hemsidan, sociala medier och annan marknadsföring.

Ge en gåva som verkligen betyder något

När ni vill hylla en jubilar, tacka av en medarbetare eller fira en högtid – gör det med en gåva som förändrar människors liv. Varje gåva i Act Svenska kyrkans gåvoshop bidrar till att minska fattigdom, kämpa mot orättvisor och att ge människor möjlighet att själva kunna skapa ett tryggt liv. I gåvan ”Mammakrafter” finns lön till en mentormamma i en vecka. ”En ny tradition” bidrar till möjligheten för en flicka i slummen att fullfölja högre utbildning. Ge gåvor som verkligen betyder något!

Sprid gåvoshoppen

Var med och marknadsföra gåvoshoppen genom att sätta upp affischer, annonsera i församlingstidningen och lokaltidningar samt tipsa på hemsidan och i sociala medier. Längre ner på sidan finns banners till webb, affischer och annonser. En gåva som inhandlas via gåvoshoppen är perfekt tips för den som söker efter meningsfulla presenter att ge till sina nära och kära.

Ge mod, hopp och medmänsklighet

Det är smidigt att handla i gåvoshoppen. Med några enkla steg är köpet klart. Det går att betala via swish eller betalkort. Det finns möjlighet att välja mellan digitalt och tryckt gåvobevis, det tryckta gåvobeviset kan sedan förpackas i kuvert eller i en presentask med himmelsmotiv, och under vinterhalvåret med en vinterutgåva med stjärnhimmel. Det går även att göra gåvan mer personlig med en egen hälsning. Sist men inte minst, förstärk den med värdeorden mod, hopp och medmänsklighet på gåvan. Vad vill du ge?

Handla i Act Svenska kyrkans gåvoshop:

1. Gå till gåvoshoppen.

2. Välj om du vill köpa en eller flera gåvor i gåvoshoppen.

3. Välj mellan digitala och tryckta gåvobevis. För tryckta gåvobevis kan du även välja mellan leverans i ask eller kuvert.

4. Du väljer sedan vilket budskap som ska stå på gåvobevis och förpackning. Du kan välja mellan mod, hopp eller medmänsklighet.

På gåvobeviset finns bild och information om gåvan du valt att ge bort. Här kan du också skriva en personlig hälsning.

5. Betala och få fina gåvobevis som du kan ge bort i present.

Länka till gåvoshoppen på er webbplats

Om ni använder Content Studio finns det färdiga kampanjer/banners att infoga på er webbplats. Lathund för att infoga kampanj.

Det finns även en färdig puff till gåvoshoppen att infoga. Ni hittar den under webbplatsen "gemensamt material att dela". Läs mer om gemensamt material på webbhjälp.

Banners att ladda ner för er som inte har CS

Ni som inte har Svenska kyrkans gemensamma webbverktyg kan ladda ned banners för gåvoshoppen. Då får ni lägga in passande format manuellt och länka den till rätt webbsida.​​

Mod, hopp och medmänsklighet

Länka bannern till: svenskakyrkan.se/actgavoshop

Morsdag

Länka bannern till: svenskakyrkan.se/actgavoshop ​

Klicka på bilden för att hämta ner översikten som pdf. Då är det enkelt att se vilken annons som motsvaras av vilken i listan nedanför.

Mer material

Följande bilder används till produkterna i Act Svenska kyrkans gåvoshop och finns att ladda ner på IKON. https://www.svenskakyrkan.se/fotoweb/

• 1118936 Josefin Casteryd, Mammakraft
    • 1038763 AnnaMaria Sandström, Frihetspaket