Artiklar, bilder & affischer för fasteaktionen

Bildtext: Affischer och annat kampanjmaterial finns att beställa från webbshoppen.

Här kommer material som kan använda i församlingstidningar, församlingsblad och annan kommunikation som skapas under kampanjtid. Här finns även affischerna för nedladdning och utskrift.

Under samma himmel

Coronapandemin tvingar miljoner människor till ett liv i extrem fattigdom och hunger. Stöd Act Svenska kyrkans  arbete för fred, jämställdhet och rättvisa. Swisha din gåva till 900 1223.

Affischer att ladda ner

Alla affischer beställs med fördel i webshoppen för bästa kvalitet. De går även att ladda ner här för utskrift på egen skrivare.

Länkar till kampanjbilder att ladda ner från Ikon

Artiklar att använda i t.ex. församlingstidningar

Dessa bilder kan användas till artikel om Irak men endast i koppling till den artikel och endast under fasteperioden men koppling till Act Svenska kyrkans fasteaktion 2021. Därefter måste dessa bilder raderas på de ställen där de förekommer.

6.18_studier RADERA EFTER FASTAN

Bild Irak

QR-kod för gåva till fasteaktionen 2021

Skanning av koden öppnar Swish-appen. Meddelandet är låst till "Gåva till fasteaktionen 2021".

Ladda ner bild med koden här.

Inställda aktiviteter

Många planerade aktiviteter ställs nu in som en direkt följd av den pandemi som drabbat världen. Vi har tagit fram “dekaler” som ni kan skriva ut och klistra på redan uppsatta aktivitetsaffischer om ni behöver ställa in aktiviteter. Dekalerna finns med röd, vit eller gul bakgrund.

Beställ material i webbshopen

Skapad:2015-12-22 09:47:00

När ni besöker webbshopen är det viktigt att du som församling, anställd, förtroendevald eller inom kyrkokansliet är inloggad på Svenska kyrkans intranät när du besöker denna sida. Dels för att kunna se allt material, dels för att kunna handla via faktura.

• välj församling
    • välj Internationellt material
    • välj kampanj

​Tänk på:

• beställ material senast 20 december 2020 för leverans innan kampanjstart.
    • samordna beställningarna

Frågor?

Till Webbshopen

Insamlingstips Sociala medier Annonser & banners Text, bilder, affischer Gudstjänst & andakt Filmer & bildspel Barn & ungdom Rapportera resultat