Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Act Svenska kyrkan

  Fasteaktionen 2022

  Fasteaktionen 2022 inleds på fastlagssöndagen den 27 februari och pågår fram till palmsöndagen den 10 april. I början på januari 2022 landar kampanjtidningen och beställningssedeln hos ombud, samordnare, kyrkoherdar, församlingspedagoger och kommunikatörer.

  Mat är en mänsklig rättighet, ändå går miljoner människor på jorden hungriga. De senaste åren har den positiva utvecklingen i världen gått tillbaka till följd av vidgad ekonomisk ojämlikhet, konflikter och klimatförändringarna.  Coronapandemin har ytterligare förstärkt den negativa utvecklingen och allt fler människor drabbas av hunger och matosäkerhet. 

  Fasteaktionen är ett tillfälle att samla alla goda krafter i stift och församlingar för människors rätt till en värld utan hunger, fattigdom och förtryck. Fastan påminner oss om att solidariskt avstå för att fördela och förvalta skapelsens gåvor så att de räcker till alla. Fastetiden bjuder in till reflektion och omprövning hur var och en av oss kan bidra till en hållbar utveckling för att alla människor och samtidigt innebär att framtida generationer får samma förutsättningar att leva andligt, socialt och ekonomiskt hållbart inom skapelsens gränser

  ​Mer information om Fasteaktionen 2022 kommer att publiceras löpande på dessa sidor

   

  Beställ material i webbshopen

  Skapad:2015-12-22 09:47:00

  När ni besöker webbshopen är det viktigt att du som församling, anställd, förtroendevald eller inom kyrkokansliet är inloggad på Svenska kyrkans intranät när du besöker denna sida. Dels för att kunna se allt material, dels för att kunna handla via faktura.

  • välj församling
  • välj Internationellt material
  • välj kampanj

  ​Tänk på:

  • beställ material senast 31 januari 2022 för leverans innan kampanjstart.
  • samordna gärna beställningarna

  Frågor?

  Till Webbshopen

   

   

  Insamlingstips Sociala medier Annonser & banners Text, bilder, affischer Gudstjänst & andakt Filmer & bildspel Barn & ungdom Rapportera resultat

   

  Redaktör
  Anna-Lena Arreborn, Internationella avdelningen
  Innehållsansvarig
  Givarservice , Act Svenska kyrkan
  Ansvarig för intranätet Act Svenska kyrkan
  Givarservice , Act Svenska kyrkan
  Uppdaterad
  2021-11-09
  X
  Dokumentid: 838770- Webid: 26726 - Unitid: 2147483464