Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Act Svenska kyrkan

  Fasteaktionen 2020

  Fasteaktionen 2020 inleds på fastlagssöndagen den 23 februari och pågår fram till palmsöndagen den 5 april.

  Den 2 januari landade kampanjtidningen och beställningssedeln hos ombud, samordnare, kyrkoherdar, församlingspedagoger och kommunikatörer.

  Beställningar lagda till och med 21 januari levereras omkring 10 februari. Det går att beställa material till Fasteaktionen hela februari och mars, men tillgången är begränsad. För leverans före kampanjstart behöver vi ha er order senast 14 februari. Beställ i webbshoppen.

  Årets fasteaktion handlar om att vi har alla rätten att leva i trygghet och säkerhet, i frihet från våld. Kampen för fred, jämställdhet, rättvisa och hållbarhet hör ihop. Vi lever alla under samma himmel och har samma rättigheter men verkligheten ser olika ut. Tillsammans skapar vi hopp, möjligheter och en hållbar framtid. 

  Tillsammans kan vi göra skillnad!

  Mer information om fasteaktionen kommer att publiceras här löpande.

  Beställ material i webbshopen

  Skapad: 2015-12-22 09:47:00

  När ni besöker webbshopen är det viktigt att du som församling, anställd, förtroendevald eller inom kyrkokansliet är inloggad på Svenska kyrkans intranät när du besöker denna sida. Dels för att kunna se allt material, dels för att kunna handla via faktura.

  • välj församling
  • välj Internationellt material
  • välj kampanj

  ​Tänk på:

  • beställ material senast 14 februari för leverans innan kampanjstart (OBS! begränsad tillgång, för garanterad leverans var sista beställningsdag 20 januari).
  • samordna beställningarna

  Frågor?

  Till Webbshopen

   

  Tillsammans i handling – för hopp och värdighet

  Vi är en del av ACT-alliansen, en av världens största biståndsallianser. Det är en sammanslutning av mer än 150 kyrkor och trosbaserade biståndsorganisationer över hela världen. ACT står för Action by Churches Together, och betyder kyrkor tillsammans i handling. Tack vare detta samarbete kan vi agera snabbt vid katastrofer, arbeta ännu effektivare inom långsiktigt utvecklingssamarbete och tillsammans ha en starkare påverkansröst. 

   

  Insamlingstips Sociala medier Annonser & banners Text, bilder, affischer Gudstjänst & andakt Filmer & bildspel Barn & ungdom Rapportera resultat

   

  Redaktör och innehållsansvarig
  Maria Åslund, Internationella avdelningen
  Ansvarig för intranätet Act Svenska kyrkan
  Givarservice , Act Svenska kyrkan
  Uppdaterad
  2020-01-22
  X
  Dokumentid: 838770- Webid: 26726 - Unitid: 2147483464