Fasteaktionen 2022

Fasteaktionen 2022 inleds på fastlagssöndagen den 27 februari och pågår fram till palmsöndagen den 10 april. Informationen på dessa sidor kommer att uppdateras i god tid innan kampanjstart.

Årets fasteaktion ska bidra till att lindra konsekvenserna av coronapandemin. När samhällen slagits sönder både socialt och ekonomiskt fortsätter Act Svenska kyrkan tillsammans med partner att arbeta långsiktigt och rättighetsbaserat. De samhällen vi vill vara en del av att bygga upp ska vara mer hållbara, demokratiska, inkluderande och bättre rustade än tidigare.

Tillsammans kan vi göra skillnad. Låt oss göra det.​

Mer information om Fasteaktionen 2021 kommer att publiceras här löpande. På grund av coronapandemin har vi tyvärr haft svårare att få tag på material i god tid i år, vilket vi förstår är bekymmersamt för många. Så fort vi har något så kommer det att publiceras.

Inspelat webbinarium med utsända publiceras 12 februari!

Beställ material i webbshopen

Skapad:2015-12-22 09:47:00

När ni besöker webbshopen är det viktigt att du som församling, anställd, förtroendevald eller inom kyrkokansliet är inloggad på Svenska kyrkans intranät när du besöker denna sida. Dels för att kunna se allt material, dels för att kunna handla via faktura.

• välj församling
    • välj Internationellt material
    • välj kampanj

​Tänk på:

• beställ material senast 20 december 2020 för leverans innan kampanjstart.
    • samordna beställningarna

Frågor?

Till Webbshopen

Tillsammans i handling – för hopp och värdighet

Vi är en del av ACT-alliansen, en av världens största biståndsallianser. Det är en sammanslutning av mer än 150 kyrkor och trosbaserade biståndsorganisationer över hela världen. ACT står för Action by Churches Together, och betyder kyrkor tillsammans i handling. Tack vare detta samarbete kan vi agera snabbt vid katastrofer, arbeta ännu effektivare inom långsiktigt utvecklingssamarbete och tillsammans ha en starkare påverkansröst.

Insamlingstips Sociala medier Annonser & banners Text, bilder, affischer Gudstjänst & andakt Filmer & bildspel Barn & ungdom Rapportera resultat

Anna-Lena Arreborn, Internationella avdelningen
    2021-10-19