Besök och föredrag

Foto: Magnus Aronson/Ikon

Du vet väl om att det går att boka föreläsare som berättar om Act Svenska kyrkans arbete?! Vi kan medverka både digitalt och fysiskt på till exempel upptakts-, utbildnings och konfirmanddagar.

Föredragen handlar vanligtvis om vilka Act Svenska kyrkan är och gör, men kan även anpassas till olika målgrupper och sammanhang. Om ni arrangerar längre möten kan vi hjälpa till med förslag på upplägg av programmet. Till exempel kan vi erbjuda fördjupning i någon del av vårt arbete; förslagsvis genusrättvisa, katastrofinsatser eller handfasta tips vad gäller kampanjaktiviteter, kollekter eller ungas engagemang. Ju tydligare ni vid bokningsförfrågan kan beskriva vad ni önskar och vilka som förväntas delta, desto lättare är det för oss att planera och svara upp mot förväntningarna.

Vårt mål är att boka in de besök som efterfrågas, men vissa tider på året kan det bli svårt att uppfylla alla önskemål. Vi hör alltid av oss till er och tillsammans försöker vi komma fram till en bra lösning.

Välkommen att höra av dig till Givarservice via telefon 010-181 93 00 eller e-post givarservice@svenskakyrkan.se så berättar vi mer!

Bokningsblankett för besök eller föredrag.

Foto: Magdalena Vogt

Skapad:2022-03-14 15:40:00

I utställningen “Jag är rohingya” möter du 12 människor från Myanmar – deras berättelser och ansikten. Fotoutställningen går nu att boka till stift och församlingar, också tillsammans med en föreläsning.

Läs mer om Boka fotoutställningen “Jag är rohingya”
    2022-05-31