Annonser och banners för Acts arbete

Annonser finns här i olika format. Banner och gemensamma puffar finns i webbverktyget CS.

Se och hämta alla annonser

I vårt gemensamma webbverktyg finns webb-banners och puffar för Act Svenska kyrkan som du enkelt kan dra in på församlingens, pastoratets eller stiftets webbplats.

Banners/Kampanj

​Gör så här: Infoga widget, välj kampanj och sedan befintlig kampanj - Act Svenska kyrkan och bocka för och spara. Med ett klick lägger du in webb-banners i tre olika format. Webbplatsen kommer att känna av om användaren har en mobiltelefon, en läsplatta eller en dator och välja lämpligt format på bannern. Här kan du läsa mer om att infoga kampanjbanner.

Puffar

Färdiga puffar i CS​ I publiceringsverktyget CS kommer det att finnas färdiga  puffar som ni enkelt infogar på er webbplats. Du hittar de gemensamma puffarna  genom att dra in en puff på din webbsida som vanligt, och sedan byta webbplats till ”Gemensamt material att dela”. Läs mer om att infoga gemensamt material.

Banners för webben att ladda ned

Här kan du som inte har Svenska kyrkans gemensamma webbverktyg cs kan ladda ned webb-banners för Act Svenska kyrkan. Ofta kan de publiceras som bild. Glöm inte att länka dem till rätt sida.

Banner till startsidan Act Svenska kyrkan

Banner generell 1920x480px
    Banner generell 1920x960px​
    Banner generell 1920x1200px