Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Act Svenska kyrkan

  Ageravolontärer

  Ageravolontärerna är ett exempel på våra svenska changemakers

  Ageravolontärerna är ett exempel på våra svenska changemakers Foto: Josefin Casteryd

  Ageravolontärerna är ett samarbete mellan Act Svenska kyrkan och Svenska Kyrkans Unga. De är unga engagerade som gärna berättar om sitt och andras arbete.

   

  Vad gör Ageravolontärerna?

  Ageravolontärerna är unga vuxna från 16 - 30 år som agerar lokalt för global rättvisa. Genom aktion, information, livsstilsarbete och insamling jobbar de för en rättvisare värld.  

  Det finns många sätt att påverka i sitt lokala sammanhang för att bidra till en rättvisare värld. Som Ageravolontär får du möjlighet att tillsammans med andra engagerade lära dig mer om förändringsarbete i praktiken. Läs mer på externwebben om du har fler frågor eller vill veta mer.

  Tipsa unga vuxna om grundutbildningarna 

  Varje år håller vi nya grundutbildningar samt fortbildning av befintliga volontärer under Agerahelger. På grundutbildningen får deltagarna en introduktion till alla de delar som Act Svenska kyrkan jobbar med. De får också lära känna andra med ett starkt engagemang för globala rättvisefrågor. Under utbildningen står vi för boende, resa, mat samt allt utbildningsmaterial. Anmälningslänken till nästa utbildning finns också på externwebben. 

  Vill du få besök av en Ageravolontär?

  Ageravolontärerna är insatta i mycket av Act Svenska kyrkans arbete och kommer gärna ut och berättar om det till era grupper eller församlingar. De kan till exempel prata om personliga möten med våra samarbetspartner, hålla workshops för ungdomsgrupper eller berätta om andra delar av verksamheten. Kontakta oss och hör om någon Ageravolontär finns i ditt närområde eller stift. 

  Vill du boka en workshop med en Ageravolontär skicka ett mail till givarservice@svenskakyrkan.se 

  Eller har lite fler funderingar kring Ageravolontärer? Skicka ett mail till agera@svenskakyrkan.se

  Svenska kyrkans unga

  Svenska Kyrkans Ungas sida för globala påverkansfrågor kan du läsa bland annat om rättvis handel, klimatförändringar och fred. Du hittar tips på hur du kan bli en vardagshjälte och läsa bibelcitat om globala rättvisefrågor.

  Redaktör
  William Jansson Winge, Internationella avdelningen
  Innehållsansvarig
  Givarservice , Act Svenska kyrkan
  Ansvarig för intranätet Act Svenska kyrkan
  Givarservice , Act Svenska kyrkan
  Uppdaterad
  2022-03-15
  X
  Dokumentid: 1351864- Webid: 26726 - Unitid: 2147483464