Alla människor har rätt till ett värdigt liv. Därför kämpar Act Svenska kyrkan mot fattigdom, förtryck och orättvisor. Tillsammans med tusentals engagerade, lokala kyrkor och gräsrotsrörelser för vi en kamp för liv.

Aktuellt från Act Svenska kyrkan

Stå på modets sida i fasteaktionen
    Act Svenska kyrkan uppmärksammar i årets fasteaktion alla människors rätt att leva ett liv i trygghet och säkerhet i frihet från våld. Många människor lever i kontexter där våld normaliserats. Men våldet får inte fortsätta vara en del av livet, något vi måste förhålla oss till eller lära oss hantera. Tillsammans har vi makten, modet och styrkan att agera.
    2020-02-18 15:08
    Nu syns snart Act Svenska kyrkan över hela landet!
    Snart dags för TV-reklam och satsning på att öka kännedomen om Act Svenska kyrkan i samband med årets fasteaktion.
    2020-02-14 08:29
    Rekordresultat för julinsamlingen
    Under Act Svenska kyrkans julinsamling 2019 samlades fantastiska 42,6 miljoner in, vilket är drygt tre miljoner mer än förra årets resultat.
    2020-02-07 08:05
    1 2 3 4 5  ... < >

Följ Act Svenska kyrkan på Facebook

Fler sociala kanaler

Tips på bloggar

Act Svenska kyrkan - engagerade berättar om sitt arbete

Opinion  - om vårt påverkansarbete

Agerabloggen - för dig som vill agera!

I någon annans vardag utbytesdeltagare från Sverige och internationellt berättar

Berätta om Act Svenska kyrkan på er webbplats

Ett enkelt sätt att uppdatera din webbplats med aktuellt material från Act Svenska kyrkan är att dela det gemensama material som tagits fram.

Var vänlig vänta medan kalendern laddar...

Laddar kalender