Alla människor har rätt till ett värdigt liv. Därför kämpar Act Svenska kyrkan mot fattigdom, förtryck och orättvisor. Tillsammans med tusentals engagerade, lokala kyrkor och gräsrotsrörelser för vi en kamp för liv.

Aktuellt: Sommarkommunikation 2021
    Act Svenska kyrkan lyfter under maj till augusti coronapandemins konsekvenser bland människor som redan lever i utsatta situationer.

Nyheter från Act Svenska kyrkan

Pilgrimsvandringen uppmärksammas i media

Redan under den första veckan av klimatvandringen Pilgrim's Walk for Future har den fått uppmärksamhet i media.
    2021-07-20 10:33
    Nu börjar Pilgrim’s Walk for Future
    Idag, den 18 juli, tar vi de första stegen i pilgrimsvandringen för klimatet, Pilgrim’s Walk for Future. Vandringen börjar i Vadstena och går hela vägen till det stora klimatmötet COP26 i Glasgow, Skottland i november.
    2021-07-18 08:39
    Hur långt är du beredd att gå för en hållbar planet?
    Den 18 juli startar en pilgrimsvandring, Pilgrim’s Walk for Future, från Vadstena med målet att nå fram till det stora klimatmötet COP26 i Glasgow, Skottland i början på november. En vandring för klimatet går dock att göra precis när och var som helst. Här får du tips på hur du kan delta i manifestationen för en hållbar framtid.
    2021-06-29 09:37
    1 2 3 4 5  ... < >