Alla människor har rätt till ett värdigt liv. Därför kämpar Act Svenska kyrkan mot fattigdom, förtryck och orättvisor. Tillsammans med tusentals engagerade, lokala kyrkor och gräsrotsrörelser för vi en kamp för liv.

Aktuellt från Act Svenska kyrkan

Stöd till drabbade i Jakarta
    De stora översvämningarna i Indonesien har drabbat befolkningen i Jakarta hårt. Närmare 200.000 människor i och runt staden behöver evakueras.
    2020-01-22 11:40
    Oro för barn i Filippinerna
    Askmoln fyller luften i Manila och ett befarat större vulkanutbrott riskerar nu att drabba bland annat de barn som får stöd genom Act Svenska kyrkans verksamhet.
    2020-01-16 14:56
    Stort engagemang runt om i landet
    Den 6 januari avslutades julinsamlingen med fokus på alla flickors rätt till ett värdigt liv. Det har varit helt fantastiskt att följa alla insatser som gjorts runt om i landet under insamlingsperioden.
    2020-01-15 08:48
    1 2 3 4 5  ... < >

Följ Act Svenska kyrkan på Facebook

Fler sociala kanaler

Tips på bloggar

Act Svenska kyrkan - engagerade berättar om sitt arbete

Opinion  - om vårt påverkansarbete

Agerabloggen - för dig som vill agera!

I någon annans vardag utbytesdeltagare från Sverige och internationellt berättar

Berätta om Act Svenska kyrkan på er webbplats

Ett enkelt sätt att uppdatera din webbplats med aktuellt material från Act Svenska kyrkan är att dela det gemensama material som tagits fram.

Var vänlig vänta medan kalendern laddar...

Laddar kalender