Alla människor har rätt till ett värdigt liv. Därför kämpar Act Svenska kyrkan mot fattigdom, förtryck och orättvisor. Tillsammans med tusentals engagerade, lokala kyrkor och gräsrotsrörelser för vi en kamp för liv.

Aktuellt: Julinsamlingen 2021

Julinsamlingen pågår från första advent till trettondagen. Temat är Bryt en tradition! Tillsammans kan vi stoppa tvångsäktenskap, könsstympning och våld mot flickor.

Nyheter från Act Svenska kyrkan

Nu startar Act Svenska kyrkans julinsamling - Bryt en tradition

Foto: Jesper Wahlström

Det är hög tid att bryta skadliga traditioner. Tillsammans kan vi stoppa tvångsäktenskap, könsstympning och våld mot flickor. På söndag, den första advent, startar Act Svenska kyrkans julinsamling. Bryt en tradition – för alla flickors rätt till ett värdigt liv.
    2021-11-22 16:55
    Kampanjen för klimaträttvisa har gått i mål
    Med kraft och mod och nyfött hopp har Act Svenska kyrkans kampanj för klimaträttvisa inför COP26 genomförts och avslutats. Nu fortsätter arbetet för klimaträttvisa i andra former. Stort tack för allt engagemang så här långt!
    2021-11-19 16:59
    Missionärer och svensk mission idag
    Människor och tro i Sveriges radio lyfter hur svenska missionärer arbetar och om hur svensk mission har förändrats. Bland annat intervjuas Erik Lysén, chef för Act Svenska kyrkan.
    2021-11-19 10:41
    1 2 3 4 5  ... < >