Alla människor har rätt till ett värdigt liv. Därför kämpar Act Svenska kyrkan mot fattigdom, förtryck och orättvisor. Tillsammans med tusentals engagerade, lokala kyrkor och gräsrotsrörelser för vi en kamp för liv.

Nyheter från Act Svenska kyrkan

Tio tips för hur du kan göra skillnad i sommar

Foto: Kat Palasi/Ikon

Dags att planera inför sommarkyrkor, verksamheter och kommunikation i sommar? Nu finns filmer, affischer, annonser, konfirmandmaterial och mycket annat att använda.
    2021-04-08 16:18
    Fasteaktionen är avslutad – tack för engagemang och gåvor!
    Act Svenska kyrkans fasteaktion avslutades på palmsöndagen den 28 mars. Årets kampanj handlade om hur vi kan lindra konsekvenserna av coronapandemin. Insamlingsresultatet presenteras den 3 maj.
    2021-04-06 13:46
    Act Svenska kyrkan i tidningen Vagabond om Myanmar
    Aron Lindblom, regional policydialoghandläggare för Act Svenska kyrkan, berättar i en intervju i tidningen Vagabond om situationen i Myanmar.
    2021-04-06 09:59
    1 2 3 4 5  ... < >