Kurser och föreläsningar

Verktygsbälte

Verktygsbälte Foto: Alexei Logvinovich/Shutterstock

Här hittar du aktuella kurser och föreläsningar i Svenska kyrkan Malmö och information om utbildningar som arrangeras av andra anordnare.

Aktuella kurser och utbildningar

Platser kvar till fortbildning i existentiella samtal och själavård
    Det finns två platser kvar till den fortbildning i existentiella samtal och själavård som Sjukhuskyrkan anordnar med start 14 maj 2022. Kursen passar alla yrkeskategorier som har mycket samtal, till exempel präster, diakoner, pedagoger och vaktmästare. Sista intresseanmälan är 15 mars. Det finns möjlighet till en reducerad deltagaravgift.
    2022-03-10 10:30

Övriga utbildningar, kurser och seminarier

Svenska kyrkans Resursbank

I resursbanken finns material för att undervisa om kristen tro och tradition, i olika former och för olika målgrupper och situationer. Här kan du, oavsett vilken roll du har, hämta tips och dela erfarenheter kring lärande och undervisning.
    Här hittar du Resursbanken​

Utbildningsportalen

I utbildningsportalen hittar du lärarledda kurser, e-utbildningar och blandat lärande inom områden som är relevanta för Svenska kyrkans medarbetare.
    Gå till utbildningsportalen

​Utbildningar och medlemsaktiviteter Svenska kyrkans Arbetsgivarorganisation

Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation erbjuder en mängd olika medlemsaktiviteter och utbildningar för att främja kunskap, förståelse och sammanhang för arbetsgivare och arbetsgivarföreträdare inom Svenska kyrkan, liksom för alla som arbetar med eller är ansvariga för uppdraget att vara huvudman för begravningsverksamheten.​

Aktuella utbildningar och medlemsaktiviteter från Svenska kyrkans Arbetsgivarorganisation