Passerkort och larm

Här hittar du information om ditt passerkort och hur du går tillväga om larmet går vid in-och utpassering.

Passerkort

Som nyanställd får du ett personligt passerkort via din arbetsledare. Passerkort med foto är för anställda och passerkort utan foto är för tillfälligt anställda eller andra som behöver tillgång till lokaler.

• Kortet är laddat med digitala koder till de lokaler som du är verksam i och dessutom till skrivare som är tillgängliga i hela pastoratet. Pinkoden skickas via mejl till arbetsledaren som beställt passerkortet.
    • Arbetar du permanent eller tillfälligt i olika församlingar så får du behörigheterna inlagda på ett och samma kort.
    • Passerkortet fungerar även som ett internt id-kort och bevis på att du jobbar i Svenska kyrkan Malmö. Tänk på att kortet är personligt och får inte lånas/lämnas ut.
    • Byter du arbetsställe eller gör andra förändringar som innebär att din behörighet måste justeras - kontakta kanslisekreterare Annette Rosén: 040-27 90 22 eller mejla svenskakyrkan.malmo@svenskakyrkan.se.
    Passerkort med foto

Passerkort med foto Foto: Maria Stålhammar

Skapad:2020-09-30 10:12:00

Här hittar du information om hur du beställer passerkort till dina medarbetare.

Läs mer om Beställ passerkort

Larm

• Larminstruktion med din personliga återkallningskod skickas via mejl till arbetsledaren som beställt passerkortet.
    • OBS! Det är viktigt att du sparar instruktionen på ett säkert ställe och för dig tillgänglig plats om du snabbt behöver komma åt den vid larm.
    • På plats får du även personlig genomgång av anläggningen/ anläggningarna, så att du känner dig trygg med att larma på och av. ​

Om larmet går:

1) Ring först larmcentralen (se instruktioner vid larmtablån). Uppge ditt namn och din personliga återkallningdskod.
    2) När larmet är tystat - ring Fastighetsjouren, 040-27 90 33.

Niclas Sahlin, fastighetstekniker, 040-27 91 24

Nils-Urban Råwall, Malmö pastorat